Δωρεάν εκδρομή και κοπή πίτας, ημερολόγια και οικολογικές σακούλες για τα μέλη του Φλοίσβου.


Επίσκεψη στο γραφικό Ναύπλιο. Στάση για καφέ.




Επίσκεψη στο γραφικό Ναύπλιο. Στάση για καφέ.

Όλα τα έσοδα της προηγούμενης χρονιάς τα διαθέσαμε προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες ασφάλειας στην παιδική μας χαρά στην πλατεία του οικισμού , πράγμα σοβαρό και φυσικά απαραίτητο, όμως για  φέτος αποφασίσαμε κάτι διαφορετικό κάτι πρωτοποριακό για ένα μικρό σύλλογο και μάλιστα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Συνδυάσαμε την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας με μια πολύ όμορφη , προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια , εκδρομή και την  προσφέρουμε στα μέλη  μας εντελώς δωρεάν, επιστρέφοντας με το παραπάνω τις φετινές ετήσιες συνδρομές σε όλους αυτούς που συνεχίζουν να στηρίζουν μέσα στη μεγάλη αυτή οικονομική κρίση το σύλλογό μας.

Η εκδρομή περιλαμβάνει το Ναύπλιο, τη Μονή Αγίου Θεοδοσίου, τις Πυραμίδες Άργους, το Λαογραφικό Μουσείο και Μουσείο Νερού στο Κεφαλάρι , κοπή πίτας .
Στις παροχές από το ταμείο του συλλόγου μας δεν συμπεριλαμβάνεται μόνο το κόστος του γεύματος  στο κέντρο που θα γίνει η κοπή της πίτας μας.

Για μια ακόμη φορά θα μοιραστούν δωρεάν στα μέλη μας ημερολόγια και οικολογικές σακούλες πολλών χρήσεων, απαραίτητες πλέον σε όλους μας.

Δε θέλουμε και δε θα το επιτρέψουμε ,σε καμιά περίπτωση, οι δυσκολίες που όλοι βιώνουμε εδώ και επτά χρόνια να γίνουν αιτία να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός του  οικισμού μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα από διάφορες δραστηριότητες  να κρατήσουμε ζωντανό και ενεργό το σύλλογο  προς όφελος όλων μας.

Η εκδρομή μας και η κοπή της πίτας μας θα γίνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018..

Οι ελεύθερες θέσεις είναι ελάχιστες, τελευταία ημερομηνία κρατήσεων είναι η 5η Ιανουαρίου, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου


Επίσκεψη και προσκύνημα στην ξακουστή ιστορική Μονή Αγίου Θεοδοσίου. Βρίσκεται δίπλα από χωριό του Παναριτίου, μόλις 3 χλμ. Ιδρύθηκε το 880 μ.Χ. από τον άσημο τότε μοναχό και μετέπειτα Άγιο Θεοδόσιο. Μετά το θάνατο του Θεοδοσίου (περίπου το 922) η μονή ερήμωσε και επαναλειτούργησε στις αρχές του 16ου αιώνα.

Πυραμίδες στην Ελλάδα

Επίσκεψη στις μοναδικές πυραμίδες Άργους  που έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα, αποτελούν μοναδικά δείγματα πυραμιδικής αρχιτεκτονικής στον ευρωπαϊκό χώρο. Η μορφή τους, η αρχιτεκτονική τους, καθώς και η στατιστική τους τοποθέτηση, κατατάσσουν μερικές από αυτές στην προπελασγική περίοδο. Η Ακαδημία Αθηνών έχει χρονολογήσει τα κτίσματα αυτά μέχρι και στο 2.700 π.Χ.. Οι ελληνικές πυραμίδες διαφέρουν από τις γνωστές αιγυπτιακές ως προς τη μορφή και πιθανότατα ως προς τη χρήση.



Επίσκεψη - ξενάγηση  στο καταπληκτικό Λαογραφικό Μουσείο Κεφαλαρίου και Μουσείου Νερού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη