Θετικός ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας μετά τον καθαρισμό της περιοχής.






Οι ενημερωτικές πινακίδες, η κινητοποίηση των οικιστών του Φλοίσβου, του Αγ. Κωνσταντίνου , οι συνεχείς περιπολίες έφεραν καλά αποτελέσματα και ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας είναι θετικός και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι αυτό.
Ελάχιστοι οι ασυνείδητοι που μας ξέφυγαν , όμως σε συνεργασία με το φίλο  Πρόεδρο του Αγ. Κων/νου Πέτρο Παινέση καθαρίσαμε την περιοχή από τα λίγα απορρίμματα.
Για μια ακόμη φορά προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν και αυτός που θα εντοπιστεί να ρυπαίνει την περιοχή θα υποστεί τόσο τις ποινικές όσο και οικονομικές συνέπειες που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου , πρόστιμο έως 600 ευρώ.
Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε την περιοχή καθαρή και ασφαλή με όποιο κόστος και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την προστασία του περιβάλλοντος  και όπως έχουμε αποδείξει με έργα και όχι με ευχολόγια.

Επικροτούμε την ανακοίνωση του νέου Αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου που επισημαίνει τις υποχρεώσεις των δημοτών που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα , καλό θα ήταν να βλέπαμε και κάποια πρόστιμα  , είναι απαράδεκτο να υπάρχουν μέσα στην πόλη οικόπεδα ακαθάριστα  και να κινδυνεύουν τα διπλανά σπίτια από πυρκαγιά.

Φλοίσβος - Λουτράκι




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη