Μια ακόμη εθελοντική προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς.

Μια ακόμη , πολύ όμορφη προσπάθεια , προσφορά στους μικρούς μας επισκέπτες της πλατείας μας, αποφασίστηκε και υλοποιείται εδώ στο Φλοίσβο.
Η Παιδική Χαρά μας σε λίγες μέρες  με τις τόσες βελτιώσεις και αλλαγές που πραγματοποιούνται θα προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στους χρήστες των ανακαινισμένων παιδικών οργάνων της.
Βέβαια όλα αυτά δε θα μπορούσαν ποτέ να πραγματοποιηθούν αν δεν είχαμε κάνει την εθελοντική προσφορά μέρος της καθημερινότητας μας, εδώ τα τελευταία χρόνια, πράγμα πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς και καταστάσεις που τώρα βιώνουμε.
Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλοί έπαινοι σε όλους αυτούς που στηρίζουν έμπρακτα τις αποφάσεις μας για ένα καλύτερο περιβάλλον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής εδώ στον οικισμό μας.
Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους οικιστές μας που με τόση προθυμία καταβάλουν τις συνδρομές τους , που ειδικά τώρα μας είναι τόσο απαραίτητες.
Η καλοκαιρινή γιορτή μας για τα 37 χρόνια του Φλοίσβου θα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτούς, αναγνωρίζοντας την τόση σπουδαία και σημαντική προσφορά τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη