Παιδική χαρά Φλοίσβου - Ενημέρωση



Στις προσπάθειες μας για την προστασία των μικρών μας φίλων που επισκέπτονται την πλατεία μας, αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις  της παιδικής μας χαράς προκειμένου αυτές να πληρούν τις προϋποθέσεις ασφάλειας  που ο νέος νόμος ορίζει.
Αναθέσαμε σε  γνωστή εταιρεία που διενεργεί ελέγχους σε παιδότοπους να μας υποδείξει τις απαιτούμενες βελτιώσεις που απαιτούνται προκειμένου και ο δικός μας να λειτουργεί με τη δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδιά μας.
Σχετικά με την πρόοδο των παρεμβάσεων στον Παιδότοπο της πλατείας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι περισσότερες έχουν πραγματοποιηθεί με προσωπική εθελοντική εργασία και μόνο το κόστος των υλικών καλύφθηκε από το ταμείο μας.
Εκείνο που έχει απομείνει προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο είναι η τοποθέτηση συμπληρωματικού δαπέδου ασφαλείας για να μπορέσει ο παιδότοπος να λειτουργήσει με ασφάλεια σε λίγο καιρό που τα σχολεία κλείνουν.
Επειδή δεν καταφέραμε μέχρι στιγμής , παρ όλο τις επίμονες προσπάθειες μας, να έχουμε κάποια οικονομική ενίσχυση από κάποιον άλλο Φορέα και λόγω του ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε από μόνοι μας στην ολοκλήρωση του έργου.
Για τον σκοπό αυτόν θέλουμε να ζητήσουμε από  τους οικιστές μας που ακόμη δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή του τρέχοντας έτους να  το δυνατόν συντομότερο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην ολοκλήρωση του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την προστασία και ασφάλεια των παιδιών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη