Κοπή πίτας L.T.O. - Απολογισμός ενός σημαντικού έργου.









Σε ένα πολύ όμορφο χώρο στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (L.T.O.) και ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους για το 2017 σε ειδική εκδήλωση για το σκοπό αυτό την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος του L.T.O. Σπύρος Καραβούλης παρουσίασε τα επιτεύγματα  του Οργανισμού και στη συνέχεια  έγινε από τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη ο απολογισμός δράσεων της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.

Παρακολουθώντας τον απολογισμό αυτόν διαπιστώσαμε ότι αυτά που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια για την Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη στο Δήμο μας, ήταν πολλά και σε πολλές κατευθύνσεις.

Σημαντική και η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην όλη αυτή προσπάθεια και βέβαια η συμμετοχή του  Λουτρακιώτη Περιφερειακού Συμβούλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου Γιώργου Πετρίτση συνέβαλε θετικά σε αυτό.

Τελικά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η καλή συνεργασία μεταξύ Επιχειρηματιών και Δήμου , ακόμη και σε δύσκολες εποχές έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου , που με τις μικρές του δυνάμεις καταβάλει προσπάθεια για την προβολή και αξιοποίηση των μνημείων της περιοχής του , παραβρέθηκε  στην όμορφη αυτήν εκδήλωση,μαζί με αρκετούς οικιστές του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη