Κοπή πίτας 2017 στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Ιανουαρίου 2017 η προγραμματισμένη κοπή της πίτας μας με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία .
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δε στάθηκαν ικανές να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εκδήλωση μας αυτή και τελικά δικαιωθήκαμε που δεν την αναβάλαμε.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν για μια ακόμη φορά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πολιτευτής του νομού μας ο Γιώργος Πετρίτσης, που πάντα στέκεται στο πλευρό μας στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημα μας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου μας ο φίλος Σωτήρης Πέρρας , ένας άνθρωπος με όραμα , με ιδέες και πολύ όρεξη στο τομέα αρμοδιότητας του.
Με το Σωτήρη Πέρρα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και καθαριότητας.
Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα   πολύ σημαντική ομιλία σχετικά με την ορθή διαχείριση των οικιακών απορριμάτων και θα  οργανωθεί εκ νέου σε συνεργασία με το Δήμο για να μπορέσει να την παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος.
Παραβρέθηκαν επίσης ο φίλος Σωτήρης Πρωτοπαππάς , πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πυροπροστασίας Λουτρακίου Μαρίνος Σακέλλης και άλλα μέλη, η φίλη μας Μαρία Μπαριτάκη Τσίκουλου και πλήθος οικιστών και φίλων.
Το καταπληκτικό μας δώρο πλήρες πρόγραμμα για δύο άτομα χαλάρωσης και ευεξίας προσφορά του Δήμου μας κέρδισε η κ.Δούκα μέλος του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τα μέλη μας εκείνα που ήρθαν από την Αθήνα σήμερα μόνο για την εκδήλωση μας καθώς και στις κυρίες του συλλόγου μας που έφτιαξαν τις πίτες  και τα ωραία εδέσματα.

Χρόνια πολλά , καλή χρονιά σε όλους .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη