Ανασκόπηση 2016 - Φλοίσβος Λουτρακίου - Πρόσκληση



Άλλη μια χρονιά φθάνει στο τέλος της , άλλη μια χρονιά αφιερωμένη στον εθελοντισμό και το περιβάλλον.
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι πολύ δύσκολα για όλους μας, όμως η προσπάθεια από το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου και πολλών οικιστών συνεχίζεται για έναν καλύτερο οικισμό για ένα καλύτερο περιβάλλον.
Και το 2016 συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και των παρουσιών μας με συνεχείς αποψιλώσεις και καθαρισμούς .
 Σταθήκαμε για μια ακόμη φορά εμπόδιο σε αυτούς που επιβουλεύονται την περιοχή μας και βασικά  τα δένδρα μας, πιστεύω να θυμάστε όλοι τι ακριβώς γινόταν πριν μερικά χρόνια.
Στην προσπάθεια μας για τους καθαρισμούς,τις αποψιλώσεις και την συντήρηση του πρασίνου στην πλατεία μας, βρήκαμε συμπαραστάτη την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Πέρρα τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.
Πολλές ήταν και οι πολιτιστικές και ψυχαγωγικές μας δράσεις και αυτή τη χρονιά, όπως η Συναυλία στη Ρωμαϊκή Έπαυλη, η Γιορτή το καλοκαίρι στην πλατεία μας και προσπάθειες για την αξιοποίηση των μνημείων της περιοχής μας.
Από τους οικιστές μας το μόνο  πολύ σημαντικό που ζητούμε και που δεν κοστίζει τίποτα είναι η παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα στην κοπή της πίτας μας που θα υπάρχουν και ξένοι επίσημοι καλεσμένοι.
Όπως έχουμε ανακοινώσει αυτοί που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους θα παραλάβουν εντελώς δωρεάν το ημερολόγιο του Φλοίσβου και τη πάνινη σακούλα πολλών χρήσεων.

Σας ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας υγεία, χαρά και πάνω από όλα το χαμόγελο που τόση ανάγκη έχουμε.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στην όμορφη περιποιημένη πλατεία μας να κόψουμε την πίτα μας,να ανταλλάξουμε ευχές και το τυχερό ζευγάρι να απολαύσει ένα πλήρες πρόγραμμα αναψυχής και χαλάρωσης στο Thermal Spa Λουτρακίου προσφορά της Δημοτικής Αρχής.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη