Πρόστιμα, αστυνόμευση με την σύμφωνη γνώμη όλων των Φορέων του Λου...



Με τη σύμφωνη γνώμη των φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό αποφασίστηκε, προκειμένου να μπει κάποια τάξη στην πόλη του Λουτρακίου εν όψη της νέας τουριστικής περιόδου, να ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας.
Όλοι θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη φιλική στον πολίτη και αυτό που συνέβαινε στο Λουτράκι ,το μπάχαλο που λέει και ο δήμαρχος, κάθε άλλο παρά τον σκοπό αυτόν υπηρετούσε.
Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δε θα πρέπει να παρατάμε το όχημα μας στη μέση του δρόμου, να κλείνουμε τις διαβάσεις πεζών και αναπήρων, να καταλαμβάνουμε τα πεζοδρόμια.
Ο κανονισμός που υπογράφηκε από όλους καλό είναι να γίνει και σεβαστός από όλους.
Να ελευθερωθούν και να αποδοθούν σε αυτούς που ανήκουν τα πεζοδρόμια, να μπει μια τάξη στα τραπεζοκαθήσματα και να δοθεί ο ανάλογος χώρος μπροστά στις ομπρέλες της παραλίας και σε αυτούς που θέλουν να καθήσουν έξω από αυτές.
Όλα αυτά είναι πολύ καλά και καλό θα ήταν να εφαρμοστούν από όλους και η αστυνομία και οι υπηρεσίες του δήμου να ελέγχουν και να τιμωρούν τους παραβάτες.
Όμως και μάλιστα ύστερα από ετών ατιμωρησία και ασυδοσία αυτό το κυνηγητό , χωρίς κάποια αρχική σύσταση, ειδικά στους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου, είναι κάπως υπερβολικό.
Ποιος θα ξαναεπισκεφθεί, εκτός από τη φορά που θα τις παραλάβει,το Λουτράκι όταν τον στείλουμε πίσω χωρίς πινακίδες, χωρίς άδεια και δίπλωμα και με ένα τσουχτερό πρόστιμο.
Λόγω του ότι δεν διαθέτει το Λουτράκι πληθώρα θέσεων παρκαρίσματος προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα επισκεπτών τους θερινούς μήνες,θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου, να υπήρχε ένα διάστημα ενημέρωσης του επισκέπτη για να αυστηρά μέτρα που τίθενται σε ισχύ.
Και όταν γίνει αυτό που όλοι επιθυμούμε , μπει επιτέλους μια τάξη σε αυτήν την πόλη  οι φορείς και οι υπηρεσίες ας ρίξουν και μια ματιά λίγο παραέξω , στα ρέματα , στα δάση και να μπει και εκεί μια τάξη, τώρα που ξεκινήσαμε. Οι επισκέπτες δεν περιορίζονται μόνο στην πόλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη