Τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου στο Δημοτικό Συμβούλιο










Μέσα σε ένα πραγματικά αποπνιχτικό περιβάλλον, λόγω βλάβης στον κλιματισμό της αίθουσας, με πολύ κόσμο , συζητήθηκε και το θέμα που Φορείς του Λουτρακίου είχαν ζητήσει και αφορούσε το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Λόγου του μεγάλου ενδιαφέροντος του θέματος αυτού φυσικό ήταν εκτός από τους πολλούς συμπολίτες μας παραβρέθηκαν και κάλυψαν το συμβούλιο και πολλά μέσα ενημέρωσης.
Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από πολλά βίντεο και πολλούς σχολιασμούς και φυσικό είναι να έχετε ενημερωθεί όσοι δεν παραβρεθήκατε εκεί, για τις δεσμεύσεις από μεριάς Κυβέρνησης από την κ.Θελερίτη, για την ομόφωνη αποδοχή του ψηφίσματος των Φορέων από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εμείς , που από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και αυτήν την προσπάθεια με τον κόσμο μας, με τη σφραγίδα και την υπογραφή μας  και ζήσαμε όλη την ένταση του εγχειρήματος αυτού, δικαιούμαστε να εκφράσουμε κάποια άποψη πάνω σε όσα έλαβαν χώρα στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Η παρουσία της βουλεύτριας του Σύριζα, απάλυνε μπορούμε να πούμε τα τόσα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου που εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε από τα πλέον υπεύθυνα χείλη.
Κάποιοι με φωνές προσπάθησαν να θέσουν την κίνηση αυτή των Φορέων σε πλαίσια αντιπολιτευτικά .
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου μου φάνηκε ότι βιαζόταν να τελειώσει το θέμα, να μην πάρουν τον λόγο όσοι ήθελαν από τους Φορείς παραβρίσκονται παρά ένας το πολύ δύο.
Με κάποιες μικροεντάσεις, με δεσμεύσεις, με χαρτιά Α4 και βαμβάκια που ξαφνικά βρέθηκαν, καθώς και με τη  μελέτη για την κτιριακή αποκατάσταση να προχωρά περάσαμε στο επόμενο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από τη μεριά μας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι την σπουδαία αυτή συλλογική προσπάθεια των Φορέων του Λουτρακίου λίγοι την κατάλαβαν και  λιγότεροι την επιβράβευσαν χθες βράδυ.
Αυτό όμως δεν έχει καμιά σημασία.
Αυτό  που έχει σημασία είναι ότι άρχισαν κάποια πράγματα να κινούνται, κάποιοι μπήκαν μπροστά και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν πολλοί περισσότεροι.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της