Let's do it Greece 2016 - Συμμετέχουμε - Video

Η ομάδα μας στο "Let's do it 2015"



 image01
Let's do it Greece  Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. Δείτε τον απολογισμό του Let's do it Greece 2014εδώ.

Ο Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Φλοίσβου Λουτρακίου,δείχνει πάντα ενεργά το ενδιαφέρον του  σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος , συμμετέχοντας ή οργανώνοντας πολλές εθελοντικές δράσεις .Αποφασίσαμε φέτος να συμμετάσχουμε στην παγκόσμια εθελοντική προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με δράσεις καθαρισμού φυσικού περιβάλλοντος του  οικισμού μας και των γύρω δασικών εκτάσεων.
Στην πολύ σημαντική παγκόσμια εθελοντική δράση καλούμε όλους τους οικιστές μας να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και όλοι μαζί να κάνουμε τον όμορφο μας Φλοίσβο  τις γύρω δασικές εκτάσεις και τα ρέματα  ομορφότερα και πεντακάθαρα. 
Με τον τρόπο αυτό θα δείξουμε για μια ακόμη φορά το μεγάλο μας ενδιαφέρον για την προστασία και διατήρηση του φυσικού κάλους της περιοχής μας και την περιβαλλοντική μας ευαισθησία. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν μπλούζες με το λογότυπο του Φλοίσβου , γάντια, σακούλες  και μετά την δράση κέρασμα στην πλατεία μας.
Να μην απουσιάσει κανείς.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της