Ο Φλοίσβος ντύθηκε στα γιορτινά του.






Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο οικισμός μας φόρεσε το γιορτινά του , προκειμένου να υποδεχθεί φίλους και επισκέπτες που θα περάσουν εδώ τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δώσει μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους τους οικιστές μας μικρούς και μεγάλους.

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους η καλοκαιρινή μας υπόσχεση έγινε πράξη και το γήπεδο μας είναι πανέτοιμο για τους πρώτους  αγώνες στις διακοπές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.

Στην κοπή της Πίτας μας στις 10 Ιανουαρίου θα δώσουμε   2 μπάλες ποδοσφαίρου στους μικρούς μας αθλητές καθώς και το καταπληκτικό ημερολόγιο μας με φωτογραφίες του όμορφου Φλοίσβου μας δωρεάν σε κάθε οικογένεια.
Το ημερολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στα 35 χρόνια του Συλλόγου μας, που συμπληρώνονται φέτος.
Το εξώφυλλο του ημερολογίου μας

Και φέτος η πίτα καθώς και τα διάφορα εδέσματα θα είναι φτιαγμένα από τα χεράκια των κυριών του οικισμού μας.
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε δε θα πρέπει να απουσιάσει κανείς από την Γενική Συνέλευση και την Κοπή της Πίτας μας , έχουμε πολλά και σημαντικά να πούμε που  αφορούν όλους εμάς και την περιοχή μας.

Στο στολισμό της πλατείας μας εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. βοήθησε , όπως πάντα και το μέλος μας Πρόδρομος Μουζακιώτης, τον ευχαριστούμε πολύ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη