Ανακοίνωση προς τους οικιστές του Φλοίσβου




Φίλοι οικιστές του Φλοίσβου-Λουτρακίου
Είναι σε όλους γνωστό η ευαισθησία του παρόντος Δ.Σ. του οικισμού μας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος, με την καθαριότητα , με την πυρασφάλεια και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μας μέσα από διάφορες δράσεις και τον αγώνα που κάνουμε για όλα αυτά.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκινήσαμε την αποψίλωση της περιοχής μας και τη δημιουργία ζωνών πυροπροστασίας με τη βοήθεια και συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.
Όμως το έργο δεν τελείωσε λόγω βλάβης του ειδικού μηχανήματος αποψίλωσης του Δήμου και είναι άγνωστο πότε θα επιδιορθωθεί.
Από την άλλη όπως καταλαβαίνουμε και από το παραπάνω βίντεο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία, λόγω ελλείψεως προσωπικού, είναι πολλά και μεγάλα,παρ' όλο τις προσπάθειες που καταβάλλονται.
Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου και φέτος ο οικισμός, οι δασικές εκτάσεις και οι περιουσίες μας να προστατευθούν και να τελειώσει η αποψίλωση.
Ζητούμε από όλους εσάς να στηρίξετε τη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια με κάθε τρόπο, με κάποια οικονομική ενίσχυση , με τις ετήσιες συνδρομές , με προσωπική εργασία.
Με τη βοήθεια όλων και φέτος θα τα καταφέρουμε να περάσουμε και αυτό το δύσκολο καλοκαίρι χωρίς προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου-Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της