Let's do it Greece, η μεγάλη μέρα πλησιάζει.

Αγαπημένοι Φίλοι-Εθελοντές του Let's do it Greece


Λιγότερο από δύο εβδομάδες μένουν για την μεγάλη δράση στις 26 Απριλίου!
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά και οι προετοιμασίες συνεχίζονται!


Στις μέρες που έχουν απομείνει, βάζουμε έναν κοινό στόχο! Επικεντρωνόμαστε στη διάδοση της δράσης μας τοπικά, στην επικοινωνία με φορείς της περιοχής μας, νέους αλλά και φορείς που έχουμε ήδη συνεργασία, επιβεβαιώνουμε τη συμμετοχή τους στη δράση, ενημερώνουμε τους φορείς που δεν έχουν λάβει κάποια ανακοίνωση. Επίσης, αν έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε να κάνουμε και μία συνάντηση για τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των οργανωτών και των φορέων της περιοχής μας.Τη Δευτέρα 20/4 ξεκινά η Εβδομάδα Εθελοντισμού των Σχολείων! Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα σχολεία και τους φορείς που στηρίζουν τις δράσεις τους! Θυμίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τις Κτιριακές Υποδομές, όπου βάλαμε στόχο τη δημιουργία λευκώματος με τις δράσεις όλων των σχολείων. Επομένως, θα χρειαστούμε από κάθε σχολείο μία χαρακτηριστική φωτογραφία από τη δράση που θα κάνει για να την εντάξουμε στο λεύκωμα.

Επίσης, με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι η Super League Ελλάδας θα αφιερώσει την 31η Αγωνιστική της στο Let's do it Greece το Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου. Θα γίνουν δράσεις ανακύκλωσης σε όλα τα γήπεδα που φιλοξενούν αγώνες τις μέρες εκείνες. 

Φέτος το εναρκτήριο σύνθημα για το Let's do it Greece 2015 θα δοθεί από το Ηράκλειο Κρήτης την Κυριακή 19 Απριλίου. Ο λόγος είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 26 Απριλίου.  Επειδή όμως το Ηράκλειο έχει παράδοση στο Let's do it Greece, με μεγάλη συμμετοχή, αποφάσισε να κάνει τη δράση μία εβδομάδα νωρίτερα κάνοντας ποδαρικό στην Εβδομάδα Εθελοντισμού. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τέλος, θυμίζουμε ότι η δήλωση σημείων δράσης είναι ανοικτή, αν υπάρχουν φορείς που δεν έχουν δηλώσει ακόμα σημεία δράσης, μπορούν να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες φόρμες που έχετε λάβει.
Πάνω από όλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, για την όμορφη συνεργασία που έχουμε χτίσει και τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε κάθε χρόνο! Πάμε δυνατά για τη μεγάλη δράση!


Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών
του Let's do it Greece



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη