Let’s do it Greece 2015 - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΒΙΝΤΕΟ

IMG_3038
Από τη μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οικιστές μας που για μια ακόμη φορά στήριξαν έμπρακτα και αυτήν την απόφαση συμμετοχής μας στο  κάλεσμα της Δημοτική Αρχής στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία « Let’s do it Greece 2015 ».

Μια προσπάθεια που παρ όλο έλαβε χώρα πρώτη φορά στην περιοχή μας,είχε επιτυχία και συμμετοχή.

Τελικά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο σπόρος της οικολογικής ευαισθησίας και εθελοντικής προσφοράς που πριν 5 χρόνια ρίξαμε εδώ στον οικισμό του Φλοίσβου στο Λουτράκι απέδωσε καρπούς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα που οι προσπάθειες μας δεν πήγαν χαμένες.

Μπράβο και στην παρούσα Δημοτική Αρχή που είχε την ευαισθησία να συμμετάσχει στην Πανελλήνια αυτή εκστρατεία και ιδιαίτερα στους Αντιδημάρχους Σωτήρη Πέρρα και Τάσσο Σακελαρίου καθώς και τον τοπικό Σύμβουλο Ευστ.Συλαϊδή  που έφεραν όλο το βάρος της οργάνωσης.

Ευχόμαστε του χρόνου όλοι οι Σύλλογοι του Δήμου μας , Αθλητικοί,Πολιτιστικοί,Σύλλογοι Γονέων, Σχολεία και όλοι οι Εξωραϊστικοί να δώσουν το παρών στο "Let's do it Greece 2016"σε μια μεγάλη  εκστρατεία σε κάθε γωνιά ευθύνης του Δήμου μας, στα δάση μας , στα ρέματα, στις παραλίες μας, όλοι μαζί μπορούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου -Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της