Αυτοί είναι οι λόγοι , απομάκρυνσης της Μάγδας Γκιώνη από την παράταξη του Δημάρχου.

Η ΜΑΓΔΑ ΓΚΙΩΝΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ''ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ''



Αγαπητοί   Συνδημότες  & Συνδημότισσες,
            Με  γνώμονα  το  σεβασμό  στη συνεργασία,  το πνεύμα φιλίας,  τη  θέληση προσφοράς  για το καλό του Δήμου και   με  αίσθημα ευθύνης  απέναντι στους συνδημότες μου,  ανταποκρίθηκα στην πρόταση του Δημάρχου  κ .Γκιώνη   για  την υποψηφιότητά μου  στη  Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου  Περαχώρας.
Από  τη θέση αυτή  ανέλαβα πρωτοβουλίες για  την επίλυση  ζωτικών προβλημάτων που  απασχολούσαν και απασχολούν τη Δημοτική μας Κοινότητα.
Όμως  η πλήρης  αντίθεσή μου  στην έλλειψη των παραγόντων κατά τη διάρκεια  της κοινής μας πορείας,  που με οδήγησαν στο να δεχθώ  την υποψηφιότητα αυτή  κατέστησαν  αδύνατη την περαιτέρω  συνεργασία μας.
Επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Δήμο για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.
Η απόφασή μου να  συμπορευτώ με την παράταξη  του  κ. Παπαγεωργίου  έγκειται  σε αυτό ακριβώς  που πρεσβεύω,  πάντα με  γνώμονα  τον αμοιβαίο σεβασμό, τη νομιμότητα, τη σοβαρότητα,  το ήθος και τη διαφάνεια  και  τον τελικό στόχο που είναι η ανάπτυξη και η ευημερία σε δύσκολους καιρούς,  του Δήμου μας,
να είμαστε δηλαδή   « Ενωμένοι Δημότες »…
Με το ίδιο και πιο δυνατό πλέον αίσθημα ευθύνης  απέναντι  σ’ όλους  αυτούς που με  τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους,  θα συνεχίσω  να προσφέρω  όσο το δυνατόν περισσότερα στο Δήμο μας,  για  να περάσουμε  τη δύσκολη αυτή περίοδο όρθιοι και δυνατοί,  βάζοντας  γερά θεμέλια για το αύριο του Δήμου μας…

Μετά τιμής
Μαγδαληνή   Γκιώνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη