Συντήρηση παιδικής χαράς στο Φλοίσβο.







Η παιδική χαρά που βρίσκεται και λειτουργεί στην πλατεία του Φλοίσβου χρειάζεται και φέτος , όπως κάθε χρόνο κάποια συντήρηση και αντικατάσταση κάποιων φθαρμένων τμημάτων προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί άψογα χωρίς προβλήματα.
Τόσο η παιδική χαρά , όσο και η πλατεία είναι περιουσιακά στοιχεία του Εξωραϊστικού μας Συλλόγου, ο οποίος και επιβαρύνεται το κόστος συντήρησης και λειτουργίας καθώς και τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού.
Η πλατεία και η παιδική μας χαρά , εξυπηρετούν εκτός από τις δικές μας ανάγκες αλλά και των γύρω οικισμών και πολλών επισκεπτών από το Λουτράκι, που αναζητούν ένα ήσυχο και ασφαλές σημείο γι αυτούς και τα παιδιά τους.
Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθεί ότι όλες οι δημοτικές αρχές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια , αναγνωρίζοντας την προσφορά της πλατείας και της παιδικής μας χαράς σε πολλούς δημότες μας, ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα μας και τοποθέτησαν κάποια όργανα .
Η περιποίηση του πρασίνου, τις περισσότερες φορές γίνεται από συνεργείο του Δήμου μας .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου και φέτος θα κάνει ότι είναι δυνατόν με προσωπική εργασία βασικά και με τους λίγους οικονομικούς πόρους που διαθέτει, προκειμένου και αυτό το καλοκαίρι να έχουμε μια πανέμορφη πλατεία και μια παιδική χαρά που θα λειτουργεί με ασφάλεια για τα παιδιά μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη