ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ" - 3 Νοεμβρίου 2014, ώρα 12πμ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 12 πμ , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου η προγραμματισμένη ημερίδα του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου με συνέντευξη τύπου και απονομή πιστοποιητικών στους εθελοντές του αγώνα "Άθλος και Ενέργεια".
Ήταν μια πολύ καλή , σεμνή εκδήλωση, σε ένα πολύ όμορφο ζεστό χώρο, δε μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολλοί εκείνοι που παραβρέθηκαν εκεί, αλλά πιθανόν η ώρα και η μέρα που πραγματοποιήθηκε να δημιούργησε  πρόβλημα.
Το Δήμο μας εκπροσώπησε, η πανταχού παρούσα και μπράβο της, Αντιδήμαρχος Μαρία Πρωτοπαπά.
Δε θα αναφερθούμε εμείς σε λεπτομέρειες και συμπεράσματα από την ημερίδα αυτή, άλλοι είναι πιο ειδικοί να το πράξουν, θα περιοριστούμε στα του οίκου μας , θα πούμε ότι σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές μας (Κώστας Μεταξάς, Σοφία Καρά, Αικ.Καμακάρη, Φραγκούλης Καμακάρης,Πρόδρομος Μουζακιώτης και Μαρίνα Καράλη) που στήριξαν τον 1ο ημιμαραθώνιο παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην πρωτεργάτρια των εκδηλώσεων αυτών , που προάγουν τον πολιτισμό και από φέτος και τον αθλητισμό, την Πέτρα Τερζή , καθώς και όλους όσους εθελοντικά δούλεψαν για να έχουμε αυτά τα τόσο καλά αποτελέσματα, να είμαστε όλοι καλά να στηρίξουμε και την  επόμενη διοργάνωση.
Κώστας Μεταξάς.

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της