Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων



                                                        


                                                                                                           ΛΟΥΤΡΑΚΙ 7/10/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, η συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στην 6η πανελλήνια έκθεση «Κορινθία 2014», που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο Βέλο Κορινθίας.
          Οι εκατοντάδες επισκέπτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε, στο οποίο συμμετείχε και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (L.T.O.), για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, εξεδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις τουριστικές δυνατότητες του προορισμού, καθώς και για τις διαφοροποιημένες υπηρεσίες υγείας και ευεξίας του υπερσύγχρονου Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικών Νερών LOUTRAKI THERMAL SPA.
          Στην φετινή Έκθεση, με τη συμμετοχή τους ο Δήμος και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε, είχαν την ευκαιρία να προβάλουν και να διαφημίσουν εκτός των άλλων, και τις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa, που είναι οι πλέον σύγχρονες στην Ελλάδα και από τις καλύτερες της Ευρώπης, καθώς και τις ποιοτικές, αναβαθμισμένες υπηρεσίες του, μέσα από ένα επιμελώς διακοσμημένο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο.   
          Οι θετικές εντυπώσεις και το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, που προσήλθαν από διάφορες περιοχές όχι μόνο της Κορινθίας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, για την παρουσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας -  Αγίων Θεοδώρων και τις υπηρεσίες του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa, προσέδωσε αισιόδοξα μηνύματα προοπτικής στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
          Οι προσπάθειες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε για περαιτέρω διαφήμιση και προβολή του τουριστικού προϊόντος, θα συνεχιστούν και με άλλες ενέργειες δημοσιότητας στον τομέα των Εκθέσεων, καθώς και με άλλες στοχευμένες δράσεις και διαφημιστικές ενέργειες. 










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της