ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ" - 3 Νοεμβρίου 2014, ώρα 12πμ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ" - 3 Νοεμβρίου 2014, ώρα 12πμ
Ο απολογισμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου "ΓΕΦΥΡΕΣ" και των παράλληλων εκδηλώσεων "ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ" θα δοθεί επίσημα στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, ώρα 12πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου.
Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις δραστηριότητες του φετινού φεστιβάλ και θα γίνουν ανακοινώσεις για τις επόμενες άμεσες ενέργειες.
Επίσης θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές και φορείς που συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του 1ου ημιμαραθώνιου αγώνα "Αθλος + Ενέργεια - Σύζευξης αρχαιολογικών χώρων - Αρχαίες Θέρμες + Ναός Ακραίας Ήρας".
Ένας επιπλέον στόχος της συνέντευξης τύπου-ημερίδας αυτής είναι να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ μας, καθώς και να κατατεθούν προτάσεις συνεργασίας από ιδιώτες και φορείς για την επόμενη διοργάνωση.
Στην εκδήλωση θα παραστούν οι αξιότιμοι δήμαρχοι Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, χορηγοί/υποστηρικτές καθώς και σκηνοθέτες/εκπρόσωποι ταινιών που συμμετείχαν/διακρίθηκαν στο φεστιβάλ "Γέφυρες".
Με απεριόριστη εκτίμηση
Πέτρα Τερζή
Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” &
Οργανωτικής Επιτροπής “'Αθλος + Ενέργεια”
τηλ. 2741303012, κιν 6972080441
cineartfestival.eu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη