Εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία

Αποτέλεσμα εικόνας για ανω χωρα ορεινη ναυπακτιαΟ Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Φλοίσβου Λουτρακίου διοργανώνει ακόμα μια εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία, αυτή τη φορά με κύριο σταθμό την Άνω Χώρα, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, σε συνεργασία με το Ηραίον Tours.
Το κόστος συμμετοχής σε αυτήν την καταπληκτική εκδρομή είναι 25 ευρώ το άτομο και θα ξεκινήσουμε από την πλατεία μας στις 7.30 π.μ.

Η Άνω Χώρα είναι, ίσως, το σημείο αναφοράς για την ορεινή Ναυπακτία. Κατάφερε να γίνει ένας αξιοζήλευτος προορισμός, αναδεικνύοντας παράλληλα την Ορεινή Ναυπακτία χάρη στη φυσική ομορφιά αλλά και την ευαισθησία των κατοίκων της που επέτρεψε στο παραδοσιακό χρώμα του χωριού να μείνει αναλλοίωτο.
Ο χρόνος στην Άνω Χώρα, γνωστή παλαιότερα ως Μεγάλη Λομποτινά, αποκτά άλλη διάσταση και οι καθημερινοί ρυθμοί σε έχουν ήδη εγκαταλείψει στη πανέμορφη διαδρομή από Ναύπακτο.
Ξεκινώντας απ την πολύβουη πρωτεύουσα της πάλε ποτέ επαρχίας Ναυπακτίας και γνωρίζοντας με τη σειρά τα χωριά Κάτω Δάφνη, Παλαιόπυργος, Λιμνίτσα, Τερψιθέα και Ελατού, τα 58 χιλιόμετρα του φιδωτού δρόμου θα σε προϊδεάσουν για όσα επακολουθούν στον προορισμό σου, την Άνω Χώρα.

Εκεί θα επισκεφθούμε τη Γιορτή κάστανου και τσίπουρου που λαμβάνει χώρα αυτήν την ημέρα.

Κανένας δε θα πρέπει να λείψει και από αυτήν την εκδρομή μας που όπως και όλες οι προηγούμενες θα μας μείνει αξέχαστη και αυτή.

Η Γραμματέας μας κ.Αικ. Καμακάρη θα επικοινωνήσει με όλους σας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και τον αριθμό ατόμων, επίσης μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι που δεν ανήκουν στο Σύλλογο μας, εφ όσον βέβαια θα υπάρχουν θέσεις.(Επικοινωνία 6944103366)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη