Αυτό που έρχεται από τον Σεπτέμβριο είναι κεραυνός εν αιθρία...Ιδιωτικές εταιρίες προς εξολόθρευση των αδέσποτων ετοιμάζει η κυβέρνηση!


Αυτό που έρχεται από τον Σεπτέμβριο είναι κεραυνός εν αιθρία..

. Άντε, να περάσουμε το καλοκαίρι όπως το περάσαμε... Γιατί τον Σεπτέμβρη έρχεται ο μπόγιας. Ναι, μην γελάτε... Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε και αυτό το ραντεβού... Βασικά όχι εμείς αυτοπροσώπως, αλλά τα αδέσποτα.

Έχουμε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι η... διαχείριση των αδέσποτων θα δοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες (σ.σ. αυτό που έγινε και στο Σότσι της Ρωσίας κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες), με τις οποίες προφανώς κάποιοι δήμοι θα θέλουν πολύ να συνεργαστούν, για να απαλλαγούν από το πρόβλημα.. Οπότε καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει.

Αλήθεια, καταλαβαίνετε; Για όσους δεν μπορούν να το καταλάβουν, θα σας πούμε εμείς. Όπου επεμβαίνουν ιδιώτες σε μορφή εταιρείας, σημαίνει ότι κοιτούν μόνο το κέρδος. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται, ούτε αν από αυτό θίγονται αθώες ψυχές. Σημασία έχει ότι πληρώνονται και θα κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θα λυπηθούν ούτε τα ζώα, τα οποία θα περισυλλέγουν, θα μαντρώνουν σε καταφύγια;... άσυλα δηλαδή, πιθανόν της ντροπής και του αίσχους και από εκεί και μετά δυο τινά θα συμβούν:

Μικρό περιθώριο ζωής και αν δεν υιοθετηθεί-μα πώς να υιοθετηθεί μέσα σε 15 ημέρες- ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ, ή αλλιώς με τη συνδρομή κάποιου ζωοφιλικού σωματείου ή και φορέων, ακόμα να φεύγει για το εξωτερικό, με άγνωστη τύχη για τα περισσότερα από αυτά και πάει λέγοντας...

Μια κατάσταση που βολεύει πολλούς... Άλλους γιατί απαλλάσσονται της ευθύνης και άλλους γιατί μιζάρονται με κάθε τρόπο για να γίνεται αυτή η δουλειά, να μην πούμε καλύτερα η βρωμοδουλειά.



Εδώ όμως πρέπει να επέμβουν δυναμικά ζωοφιλικά σωματεία και φορείς που δεν θέλουν αυτή την κατάσταση. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ; Γιατί με κάποιον τρόπο αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Όμως υπάρχει μεγάλη χαλαρότητα. Η ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LIFESTYLE. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. Αλλά εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν.

Χτυπιόμαστε εδώ και τόσο καιρό και τα έχουμε πει αυτά, από πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γεγονότα στη Ρουμανία και στις άλλες Βαλκανικές χώρες... Και βέβαια τα ίδια θα γίνουν και εδώ. Αφού τα μισά έχουν εξολοθρευτεί από τις φόλες, μένουν τα άλλα μισά για να τα αναλάβει ο μπόγιας.

Ποια; Τα 3.000.000 αδέσποτα τα οποία δεν έχουν καταγραφεί ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Δηλαδή τόσα πρέπει να είναι για να εξυπηρετηθεί όλη αυτή η κατάσταση;

Όλο αριθμούς ακούμε, αλλά δουλειά ΔΕΝ βλέπουμε. Όλα αυτά έχουν γίνει αριθμοί. Άνθρωποι... Ζώα... Τα πάντα... Και όταν η ζωή γίνεται αριθμός, παύει να είναι ζωή. Μετά γίνεσαι αναλώσιμος και έχεις ημερομηνία λήξης σαν την κονσέρβα.

Αυτά πρόκειται να πάθουν τα ζωάκια τα... καημένα... όπως κάποιοι θέλουν να λένε, όταν πέφτουν φόλες ή γίνονται κακοποιήσεις, ενώ πριν δεν έχουν μπει στη διαδικασία να κάνουν αυτά που πρέπει.

Τα ζωάκια τα καημένα, αν είχαν φωνή θα σας έκραζαν και αν είχαν χέρια, θα σας φασκέλωναν... Και αν είχαν τη δυνατότητα να σας φάνε, θα το έκαναν ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΣΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...Επισυναπτόμενη Εικόνα : mpogias1.png

Και εμείς έχουμε τα χέρια δεμένα... Γιατί όσα στοιχεία και αν έχεις, δεν υπάρχει δικαιοσύνη εύκαιρη να ασχοληθεί και με αυτό... Όταν αυτή ασχολείται με ένα σωρό άλλα πράγματα, λες και αυτό που συμβαίνει δεν είναι σκάνδαλο. Λες και δεν είναι τίποτα.

Είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζεται με τους τρόπους που κάποιοι θέλουν και λύνεται αμέσως. Στο τσακ μπαμ. Λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν μπορεί να γίνει κάτι όπως πρέπει σε αυτή τη χώρα.

Λυπούμαστε πάρα πολύ που όλα είναι προδιαγεγραμμένα και μεθοδευμένα να γίνουν, όχι όπως θέλουμε εμείς, αλλά αλλιώς. Λυπούμαστε πάρα πολύ που άλλοι αναστενάζουν και άλλοι πανηγυρίζουν... Και επίσης λυπούμαστε, γιατί αυτό που γίνεται στη ζωοφιλία είναι ότι γίνεται στου κασίδη το κεφάλι.

Λυπούμαστε, γιατί ενώ ο κόσμος υποφέρει, κάποια λαμόγια γελούν, βλέποντας τα ήδη προγραμματισμένα βήματα που πραγματοποιούνται. Γιατί σε αυτή τη ζωή, είτε άνθρωπος είσαι, είτε ζώο είσαι, όποιος προλάβει να σώσει το τομάρι του το έσωσε. Γιατί κάποια άλλα τομάρια το κυνηγούν στο βωμό του κέρδους.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;

Εμείς δεν θα τα πούμε αδέσποτα. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι απαραίτητο πάντα να δεσπόζεσαι από κάποιον. Τυχαίνει να μην σου συμβεί και ποτέ αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεθάνεις ή να κακομεταχειριστείς. Αλλά τι να πούμε τώρα; Δεν είναι μόνο ο βωμός του κέρδους. Υπάρχει και ο βωμός του μαντρώματος. Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Να είστε σίγουροι γι' αυτό.

Λυπούμαστε πολύ που το λέμε έτσι ωμά, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ούτε πρόκειται να γίνουν καλύτερα. Γι' αυτό και εμείς έχουμε διαφοροποιήσει τη θέση μας από πολλά πράγματα και από πολλά δρώμενα στο ζωοφιλικό χώρο και σας ζαλίζουμε κάθε φορά, λέγοντας αυτά τα πράγματα... Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, όταν θέλεις να πεις την αλήθεια, η οποία είναι πάντα πικρή και σκληρή.

Έχουμε πάψει να είμαστε οι ρομαντικοί που ελπίζαμε ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Γιατί ο ρεαλισμός είναι πολύ διαφορετικός και αυτά που θα έρθουν είναι τα χείριστα και θέλουν πολύ μεγάλη κοιλιά για να τα χωνέψεις... Αν μπορέσεις φυσικά να το κάνεις...
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/07/blog-post_8004.html#ixzz36mhtDfYr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της