Προς τα Καταστήματα και τις Επιχειρήσεις της Κορινθίας

Καλοκαίρι 2014
Προς τα Καταστήματα και τις Επιχειρήσεις της Κορινθίας

Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φλοίσβου Λουτρακίου, κλείνει φέτος 33 χρόνια από την ίδρυση του το καλοκαίρι του 1981.

Είναι σε όλους γνωστές οι προσπάθειες μας για την αναβάθμιση της περιοχής μας και όχι μόνο, οι περιβαλλοντικές , κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου μας.

Τα 33 αυτά χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς θα τα γιορτάσουμε με την καθιερωμένη γιορτή μας στην πλατεία του οικισμού μας, μια γιορτή που έχει γίνει πια ένας επιτυχημένος θεσμός συγκεντρώνοντας όχι μόνο κατοίκους των γύρω οικισμών αλλά και Λουτρακιώτες που θα ήθελαν να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ σε ένα πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Σε μια καταπράσινη φροντισμένη με πολύ μεράκι πλατεία, με  μουσική για όλα τα γούστα και παραδοσιακά εδέσματα , με πολύ χορό, σε ένα οικογενειακό , φιλικό περιβάλλον η βραδιά του Σαββάτου της 16ης Αυγούστου θα είναι ξεχωριστή για όσους επιλέξουν να την περάσουν μαζί μας.

Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους σκοπούς του Συλλόγου μας, εκτός από την προσωπική εθελοντική προσφορά μας , απαιτούνται και κάποια έσοδα και για το σκοπό αυτό πραγματοποιούμε λαχειοφόρο αγορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Παίρνουμε το θάρρος , μέσα από τη σχέση που έχουμε αναπτύξει εδώ και τόσα χρόνια με τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, να ζητήσουμε τη στήριξη της λαχειοφόρου μας, με κάποιο δώρο από όλους εσάς.

Εμείς από τη μεριά μας θα προβάλλουμε την επιχείρηση σας μέσα από το blog του Συλλόγου μας , καθώς και από τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.
Βέβαιοι ότι και φέτος θα ενισχύσετε την προσπάθεια μας σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου-Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη