Ο φαντάρος που εντυπωσίασε τον Δ. Αβραμόπουλο ο οποίος ζήτησε την μετάθεση του!

 


Τον Άη Στράτη επισκέφτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μαζί με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΑΣΔΕΝ, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από το θάνατο του πιλότου Ν. Σιαλμά.
Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος», ένας από τους φαντάρους που υπηρετούσε στο νησί  εντυπωσίασε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με τις γνώσεις του στη φωτογραφία.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του είπε πως καθώς υπηρετεί πέντε μήνες στην παραμεθόριο θα μπορούσε να πάρει μετάθεση για το υπουργείο, όπου τον χρειάζονται.
Όπως είπε για τη μετάθεσή του θα πρέπει βέβαια να δώσουν το «πράσινο φως» και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΑΣΔΕΝ και ο διοικητής του στη Λήμνο. Οι αρχηγοί που παρευρίσκονταν αμέσως απάντησαν θετικά στον υπουργό.
Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον φαντάρο. Όπως απάντησε άμεσα στον υπουργό για την μετάθεσή του θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν και οι άλλοι συνάδελφοί του φαντάροι καθώς αν φύγει για την Αθήνα αυτό θα σημαίνει πως θα φορτωθούν περισσότερες υπηρεσίες.
Όπως αναφέρει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απευθύνθηκε στους άλλους φαντάρους και τους είπε: «του δίδεται την άδεια να μετατεθεί;». Και όλοι απάντησαν με βροντερή φωνή «Ναι».

Πηγή:  www.general.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της