Ξεκάθαρη εντολή , μεγαλύτερη ευθύνη ! Του Θανάση Γεωργίου ( Μπισμπίκης )




 Φίλες και φίλοι ,

νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά για τη συγκλονιστική νίκη που μας χαρίσατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές . Οι δημότες μίλησαν και το έκαναν δυνατά . Η αδικία του εκλογικού αποτελέσματος του 2010 , όπως είχα προαναφέρει σε προηγούμενη παρέμβασή μου , αποκαταστάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Οι δημότες επέλεξαν τους καταλληλότερους . Επέλεξαν την τιμιότητα , την ειλικρίνεια , το ήθος , την εργατικότητα , τη διορατικότητα , το σωστό προγραμματισμό , την αγάπη για τον τόπο .

 Δεχτήκαμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη , τόνους λάσπης , ψέματα , ανακρίβειες και συκοφαντίες . Αρνητική προπαγάνδα περασμένων δεκαετιών , μέχρι και κατασκευασμένα βιντεάκια της τελευταίας στιγμής προκειμένου να αλλάξει το κλίμα . Οι δημότες δεν ενέδωσαν όμως και έδωσαν την καλύτερη απάντηση και αυτό γιατί οι εποχές άλλαξαν . Η ρητορική του παρελθόντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί . Οι επαγγελματίες πολιτικοί καλά θα κάνουν να το κατανοήσουν , αν επιθυμούν να επιβιώσουν στον πολιτικό στίβο . Αναγκαία κριτήρια είναι η αγάπη , η ταπεινότητα , η αμεσότητα , η προσέγγιση , ο σωστός προγραμματισμός και η εργατικότητα . 

 Πλέον η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική !

 Ο δήμαρχός μας Γιώργος Γκιώνης και ο συνδυασμός μας , λάβαμε το μήνυμα . Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες σας . Η επόμενη ημέρα για τη νέα δημοτική αρχή είναι η πρώτη Σεπτεμβρίου , όμως σας διαβεβαιώ πως από την επομένη των εκλογών εργαζόμαστε σκληρά και με μεθοδικότητα προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος .

 Για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου , καθώς επίσης θα θελα να ευχαριστήσω και όλους τους συν-υποψηφίους μου , για τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα που έδωσαν μέχρι τέλους .

Θα είμαι πάντα δίπλα σας
Αθανάσιος Γεωργίου ( Μπισμπίκης )

loutrakiblog

Σημείωση του Φλοίσβου:
 Άνθρωποι του ήθους του Θανάση Γεωργίου κοσμούν το Δημοτικό Συμβούλιο και ο τόπος τους έχει μεγάλη ανάγκη.
Καλή επιτυχία στο έργο σου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη