Η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση(ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ) στο Φλοίσβο











Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου η προγραμματισμένη συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Παύλου Παύλου με το Δ.Σ. και τους οικιστές του Φλοίσβου στην πλατεία του οικισμού.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κώστας Μεταξάς μίλησε για τα έργα που είχαν γίνει στην περιοχή κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του κ.Παύλου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης , που καλύπτει όλο το εύρος του Δήμου μας, και τόνισε ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση η γνώση όλων των προβλημάτων και ιδιαιτεροτήτων κάθε διαμερίσματος και κάθε οικισμού, αποδεικνύοντας τη γνώση και εμπειρία του πρώην Δημάρχου.
Ο κ. Παύλου παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα έργα που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της δωδεκαετούς θητεία του στο Δήμο, αναφέρθηκε στην καλή οικονομική κατάσταση που παρέδωσε στον κ.Γκιώνη και τόνισε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλα πειράματα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να γυρίσουμε σελίδα και να πάρει και πάλι ο Δήμος μας το δρόμο της ανάκαμψης.
Στην ερώτηση τους Προέδρου Κώστα Μεταξά , για το που θα βρεθούν οικονομικοί πόροι για να γίνει πράξη το πρόγραμμα του, απάντησε ότι θα εκμεταλλευθεί όλα τα κοινοτικά προγράμματα, ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα αν δεν δει από κοντά την οικονομική κατάσταση του Δήμου.
Αναφέρθηκε στην πολύ κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, τις κατασχέσεις στο ΣΠΑ , τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί , επιρρίπτοντας ευθύνες στον κ.Γκιώνη για την κακή διαχείριση και ευθύνες στον κ.Λογοθέτη για αναποφαστικότητα .
Τέλος έγινε διάλογος για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και ο κ.Παύλου δεσμεύτηκε σαν νέα δημοτική αρχή να συνεργάζεται στενά με όλους τους συλλόγους των οικισμών και καταδίκασε αυτούς που συνεχίζουν να θέτουν διαχωριστικές γραμμές και να αποκαλούν τους οικιστές ξένους.
Και αυτή η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συμμετείχαν πολλοί οικιστές του Φλοίσβου, των γύρω οικισμών και η Πρόεδρος της Κατουνίστρας κ.Σούλα Ντρε .
Εκτός από τον κ.Παύλου, παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι , Καλιόπη Αγγελοπούλου,Νικολίτσα Βλάση,ΑντώνηςΒυτινάρος,Μπάμπης Γεωργίου,Παύλος Δεδόγλου,Ηλίας Κουμπούνης,Άννα Νικολάου,Ελένη Σακελλαρίου,Νίκος Σακέλλης,Ανδριανή Σκαλτσά, και Παναγιώτα Φόρτη.
Τοπικοί Σύμβουλοι , Νικολέττα Θυμή και Μαρία Τσαντίλα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη