ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ Γ. ΓΚΙΩΝΗ (ΦΩΤΟΣ)


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών του Γ. Γκιώνη σε πανηγυρικό κλίμα.
Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος που ήταν αισθητά περισσότερος από .......
τις αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο του κ. Λογοθέτη όσο και του κ. Στάμου.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε στους παρευρισκόμενους, είπε πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία στείρας αντιπαράθεσης με τους υβριστές του, οι οποίοι ακολουθούν ανούσιες και παρωχημένες πολιτικές και από την στιγμή που άφησαν τον δήμο στην τύχη του, έχουν χάσει κάθε δικαίωμα κριτικής.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο τεράστιο, όπως χαρακτηριστικά είπε, έργο που κατάφερε να επιτύχει μόλις σε μια τετραετία.Έργα όπως το κολυμβητήριο, το κτήριο του ΚΕΠ, το κτήριο του ΣΠΑ, την οδό Παπανικολάου, την είσοδο της πόλης, την μουσική σχολή, τα εννιά σχολικά κτήρια κ.α(θα τα ακούστε λεπτομερώς στο video που θα ακολουθήσει)

Για το θέμα του Καζίνο είπε ότι αν και ο   κ. Λογοθέτης  δεν τον κάλεσε σε καμία από τις 19 συναντήσεις που έγιναν  εκείνος έχει προβεί σε προσωπικές ενέργειες που θα διασφαλίσουν την ομαλή συνέχεια λειτουργίας του.

Ζήτησε από τους δημότες να του δώσουν την ευκαιρία να υπηρετήσει τον δήμο, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα άκρως ρεαλιστικό  με κύριο πυλώνα ανάπτυξης τον τουρισμό.(ιαματικό,αθλητικό κλπ.)

Στο τέλος παρουσίασε στο κοινό τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες σε λίγο θα ακολουθήσει video.












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη