Απόφαση του Φλοίσβου για τις Δημοτικές Εκλογές



Αρχίζει από σήμερα επίσημα η προεκλογική περίοδος για όσους συνδυασμούς κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων και στο Δήμο μας.
Τα τελευταία χρόνια πολλοί οικιστές έχουν μεταφέρει τα διακαιώματα τους εδώ και πολλοί έχουν εγκατασταθεί μόνιμα.
Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το ποσοστό αυτό των ανθρώπων που επέλεξαν το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων σαν δεύτερη πατρίδα τους και ασκούν εδώ το εκλογικό τους δικαίωμα  ακόμα και συμμετέχοντας ενεργά στους συνδυασμούς, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.
Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι συνδυασμοί δείχνουν  ενδιαφέρον να επισκεφθούν τους πολλούς οικισμούς του Δήμου μας, προεκλογικά , να ακούσουν τα προβλήματα και όπως συνηθίζεται να υποσχεθούν λύσεις, όταν φυσικά τους δώσουμε την εξουσία.
Ο οικισμός μας , ο οικισμός του Φλοίσβου, ένας από τους παλαιότερους του Λουτρακίου , έχει και αυτός τους μονίμους κατοίκους, έχει και αυτός τους ψηφοφόρους του και σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι γι αυτούς θα δώσουν το παρόν και στην περιοχή μας .
Θέλουμε να δηλώσουμε σε όσους ζήτησαν ή θα ζητήσουν να επισκεφθούν την περιοχή μας , ότι είναι όλοι καλοδεχούμενοι, εξάλλου έχουμε αποδείξει μέσα από τόσες επιτυχημένες εκδηλώσεις μας , ότι τον πήχη της φιλοξενίας τον κρατάμε ψηλά.
Για το λόγο αυτό Δ.Σ. του οικισμού μας πήρε τις παρακάτω ομόφωνες αποφάσεις και κρίνουμε σκόπιμο ότι θα πρέπει να τις γνωρίζουν όσοι σκοπεύουν να επισκεφθούν την περιοχή μας.
α. Nα κρατήσει ουδέτερη στάση και σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές, σεβόμενοι απόλυτα την ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση των μελών μας, εξάλλου όλοι γνωρίζουν αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας στα τόσα χρόνια ύπαρξης του οικισμού μας .
β. Αποφασίσαμε να θέσουμε  σε όλους που θα μας επισκεφθούν .τα προβλήματα της περιοχής και να κρατηθούν πρακτικά από όλες τις επισκέψεις.
γ.Όλες οι συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται στην κοινόχρηστη πλατεία του οικισμού, θα δημοσιοποιούνται .

Βέβαιοι ότι η κρυστάλλινη αυτή στάση μας θα εκτιμηθεί ανάλογα από όλους , σας περιμένουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου.

Σχόλια

  1. ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ27 Απριλίου 2014 στις 11:16 π.μ.

    ΠΟΛΥ.ΣΩΣΤΟ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 5ΜΕΛΕΣή 9ΜΕΛΕΣ Δ.Σ. ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Δ.Σ.
    ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της