Παραίτηση Αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη

ΜικρογραφίαΓια φαντάσου! Κατάφεραν να εκνευρίσουν τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γ. Γλυκοφρύδη! Ένας άνθρωπος που δείχνει εξαιρετικά λογικός, που ζυγίζει τα λόγια του πριν τα πει έφτασε σήμερα στο σημείο να παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος και από την παράταξη, επειδή όπως είπε “δεν μπορεί να είναι σε μία παράταξη η οποία δεν σέβεται τα μέλη της, επειδή κάποιοι επαγγελματίες πολιτικοί δεν ανέχονται κάποιους να έχουν άποψη στο Συμβούλιο”. Ευχαρίστησε όλους όσους είχαν εκτίμηση στο πρόσωπό του όσο ασκούσε καθήκοντα Δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών.
Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ο κ. Γλυκοφρύδης τοποθετήθηκε για το θέμα των διοδίων και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, άρχισε να παραθέτει τα στοιχεία από την οπτική γωνία της εταιρείας “Ολυμπία Οδός”. Ξεκίνησε μάλιστα λέγοντας ότι θα κάνει τον συνήγορο του διαβόλου. Είπε στη συνέχεια την εμπειρία του για τα δεκάδες πτώματα που έχει μαζέψει από τους αυτοκινητόδρομους. (ναι μακάβριο συμφωνούμε με τον κ. Δημήτρη Στάμου) δυστυχώς όμως αληθινό. Ο κ. Γλυκοφρύδης περιέγραψε αναλυτικά τι χρεώνουν στα διόδια και τις μειώσεις στις οποίες έχουν προβεί. Αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση του κ. Στάμου.
Παρεμβαίνοντας ο κ. Πρόεδρος Σπ. Νικολάου είπε να ειρωνευτεί λέγοντας ότι είναι άποψή του του κ. Γλυκοφρύδη, μπορεί να μιλάει και ως εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού.
Για να αναλύσουμε λιγάκι την απόφαση του Αντιδημάρχου:
Ο κ. Γλυκοφρύδης δέχτηκε προσβλητικό υπονοούμενο από τον κ. Νικολάου και παραιτήθηκε επειδή στην παράταξη δε σέβονται τη γνώμη των άλλων, μα ο κόσμος το’ χει τούμπανο ότι ο κ. Νικολάου είναι με το 1 πόδι στην παράταξη του νυν Δημάρχου Κ. Λογοθέτη και το άλλο πόδι μαζί με το υπόλοιπο σώμα (και το κεφάλι που σκέφτεται τα επόμενα βήματα) είναι ήδη αλλού. Το μόνο που θα είχε λογική εξήγηση είναι να υποθέσουμε ότι μαλώνουν για μια θέση στην άλλη παράταξη.
Όπως και να χει το Δημοτικό Συμβούλιο πάγωσε στο άκουσμα της παραίτησης και πολύ περισσότερο οι σύμβουλοι που ανήκουν στην παράταξη “Με τους πολίτες μπροστά”. Ο Δήμαρχος φυσικά “τα είδε όλα” (το λέμε με όλο τον σεβασμό στον θεσμικό του ρόλο κτλ κτλ ) και μόλις “ξεπάγωσε” προσπάθησε να μαζέψει τα πράγματα, εξύμνησε τις αρετές του κ. Αντιδημάρχου και παρότρυνε τον κ. Πρόεδρο Σπ. Νικολάου να ανακαλέσει. Ο κ. Πρόεδρος το έκανε στη συνέχεια, αν και τη λέξη ανακαλώ ή τη λέξη συγνώμη δεν την ακούσαμε, αλλά ένας τόσο βαρύς Πρόεδρος, με έναν τόσο βαρύ ρόλο δεν μπορεί να πει τόσο απλές λέξεις και το είπε περιφραστικά. Τα έχουμε όλα σε video επισκεφθείτε μας αργότερα για να τα δείτε.
Πηγή: tvtv.gr
Σημείωση από το Φλοίσβο: Παρακολουθήσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο και εκείνο που διαπιστώσαμε είναι από τη μια την απαράδεκτη στάση του Προέδρου Νικολάου έναντι του Γλυκοφρύδη και την άλλη την αλήθεια στα λόγια του Αντιδημάρχου και το λέμε εμείς που πληρώνουμε τόσα χρήματα για διόδια λόγω του ότι εργαζόμαστε στην Αθήνα. Σκεφθείτε πραγματικά να περιμέναμε από το σημερινό ελληνικό κράτος να μας επισκευάσει τις εθνικές οδούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη