Ξεκίνησε και επίσημα η πορεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών! Μέλος της κίνησης και ο Δημήτρης Στάμου! Παρών στη συνάντηση και ο Δημήτρης Βασιλείου!



Πραγματοποιήθηκε χτες σε ένα γεμάτο Πνευματικό Κέντρο η πρώτη συνέλευση της νέας Δημοτικής Κίνησης. Παρουσιάστηκαν και ψηφίστηκαν οι βασικές αρχές ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα ψηφιστεί και το καταστατικό.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη πάνω από 100 άτομα έχουν υπογράψει στην κίνηση παρότι ακόμα επίσημα δεν έχει συσταθεί η δημοτική παράταξη!
Η είδηση βέβαια βγήκε από την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου και δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Στάμου ο οποίος μετέχει πλέον επίσημα και με δήλωση του της πρωτοβουλίας πολιτών!
Επίσης παρών ήταν και ο νευροχειρούργος και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου, με αρκετούς μάλιστα να βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την προσάρτηση του στην υπό σύσταση παράταξη.
Θα περιμένουμε σίγουρα να πάρει σάρκα και οστά αυτή η πρωτοβουλία, όλα δείχνουν όμως ότι η εν λόγω κίνηση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προεκλογική περίοδο.

lcitynews



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της