ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΗ





Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου,
οι δύο περιπτώσεις ένοπλων ληστειών που έγιναν την 5.2.2014 σε υποκαταστήματα της Δ.Ε.Η και του Ο.Τ.Ε., στο Λουτράκι Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 38χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης του από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό του.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 38χρονος, μαζί με ακόμη ένα άτομο, την 5.2.2014 το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, αρχικά μπήκαν σε υποκατάστημα της Δ.Ε.Η και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια μπήκαν και σε υποκατάστημα του Ο.Τ.Ε, όπου με την ίδια μέθοδο αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 38χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της ταυτότητας του συνεργού του.

lcitynews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της