Βιομηχανικά απόβλητα σε κάδο του Δήμου.







Παρά τις τεράστιες προσπάθειες τόσο από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας , όσο και από όλους τους οικιστές του Φλοίσβου να διατηρηθεί το περιβάλλον καθαρό και να προστατευθεί από τις πυρκαγιές οι ασυνείδητοι βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους.
Μια μεγάλη ποσότητα βιομηχανικών αποβλήτων προερχόμενα από μεγάλο τυπογραφείο με κουτιά από χρώματα καθώς και υφάσματα καθαρισμού βουτηγμένα σε εύφλεκτα διαλυτικά και χρώματα που εκτός από την τοξικότητα για το περιβάλλον υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς, εναπόθεσαν σε δημοτικό κάδο της περιοχής μας.
Ήδη ενημερώσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη  ζητήσαμε την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων και την διενέργεια ελέγχου στις επιχειρήσεις της περιοχής που ασχολούνται με την τυπογραφία  προκειμένου να εντοπισθεί η προέλευση τους , προκειμένου να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις. 
Είναι πράγματι πολύ λυπηρό να υπάρχουν επιχειρήσεις στην περιοχή που λειτουργούν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο , χωρίς ίχνος περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας. 
To Δ.Σ. του Φλοίσβου-Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη