Έκθεση Φωτογραφίας «Ταξίδι στις όμορφες γειτονιές αυτού του κόσμου» του Κωνσταντίνου Σταματέλλη στη Μυτιλήνη

-

«Ταξίδι στις όμορφες γειτονιές αυτού του κόσμου» που δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού από το νησί της καρδιάς μας, τη Λέσβο. Τέσσερα κομβικά σημεία, Μόλυβος, Αγιάσος, Ασώματος και Σκόπελος Γέρας, ενώνονται και μας χαρίζουν απλόχερα ένα ταξίδι ανάμεσα σε χρώματα, μυρωδιές, υφές και συναισθήματα. Ίσως, κομμάτια μιας άλλης πτυχής του εαυτού μας, αυτής που πολλές φορές μας οδηγεί σε έναν προορισμό. Αυτόν της αγαλλίασης της ψυχής, του νου και της καρδιάς.
Για εμένα κάθε φωτογραφία είναι κομμάτι του εαυτού μου, είναι η «τρίτη διάσταση», όπου η φωτογραφία παύει να είναι χαρτί, μετατρέπεται σε έναν ολόκληρο κόσμο που δραπετεύει από τα όρια της. Η κάθε φωτογραφία έχει κάτι να μας δείξει. Φέρνει στο νου ζωηρές αναμνήσεις, χαμόγελα, όμορφες περιηγήσεις προς σε έναν «κόσμο» μοναδικό.

Bιογραφικό
Ονομάζομαι Σταματέλλης Κωνσταντίνος, γεννήθηκα στις 04-10-1981 στη Μυτιλήνη και μεγάλωσα στον προσφυγικό οικισμό της Σκάλας Λουτρών. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία από το 2009 και σκοπός μου η προσέγγιση της ομορφιάς του τόπου μου από μια άλλη οπτική. Αυτή που δεν στερείται από συναίσθημα, αυτή που συνοδεύεται πάντα από ρομαντισμό και ευγένεια της καρδιάς!

Η έκθεση φωτογραφίας ξεκινάει από αύριο και θα διαρκέσει όλη την περίοδο των εορτών.

"Moυσικό Καφενείο"
Koμνηνάκη και Βερναρδάκη181100 Μυτιλήνη




Διαβάστε περισσότερα: http://www.24-ores.com/2013/12/blog-post_3052.html#ixzz2oMe8TpAC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της