Παρέμβαση του πρωθυπουργού για τον ΕΟΠΥΥ

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για τον ΕΟΠΥΥ
Δράση για την επίλυση του εκρηκτικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην Υγεία μετά το σχέδιο με τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και τη διαθεσιμότητα τουλάχιστον 8.500 εργαζόμενων αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε τελικά να συναντήσει τους εκπροσώπους των γιατρών και να συζητήσουν για τα θέματα υγείας. Έτσι τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη. Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι η μεταρρύθμιση στην Υγεία θα προχωρήσει κανονικά.

«Ο Ι.Σ.Α. είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για τα τρέχοντα θέματα της Υγείας. Σε μια περίοδο όπου διαφαίνεται έντονα η προσπάθεια μεταρρύθμισης στο χώρο της Υγείας, είναι αναγκαία η ύπαρξη στρατηγικής, συναίνεσης και σύμπνοιας» ανέφερε σε ανακοίνωση ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «θεωρεί υποχρέωσή του ως θεματοφύλακας της Δημόσιας Υγείας να προασπίσει τις συνθήκες για την ισοδύναμη πρόσβαση όλων των πολιτών στο σύστημα υγείας καθώς επίσης να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας του ιατρικού προσωπικού στις μονάδες του ΕΟΠΥΥ».
Real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη