Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Η απάντηση βραζιλιάνικης εταιρίας ρούχων που έχει ως σήμα το δικέφαλο αετό στους αλβανούς που τους ζήτησαν λογαριασμό!!




Το Σύμβολο του Δικέφαλου αετού, σε εταιρία ρούχων στην Βραζιλία.
Η εταιρία παραγωγής ρούχων στην Βραζιλία με την ονομασία «Cavalera», έχει ως επίσημο σήμα της το Δικέφαλο Αετό, που μοιάζει με την εθνική αλβανική σημαία.

Στην προσπάθεια κάποιων ΜΜΕ από το Κόσσοβο να ζητήσουν εξηγήσεις από την εν λόγο εταιρία, για το που έχει βρει το συγκεκριμένο σύμβολο έλαβαν μία απάντηση στην οποία τονίζετε πως η προέλευση του Δικέφαλου Αετού προέρχεται από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και είναι συνδεδεμένη με την θρησκεία την αυτοκρατορική οικογένεια και τα σύμβολα της.
«Αν και αυτό το σήμα μοιάζει κατά πολύ με την σημαία της Αλβανίας και με πολλές άλλες σημαίες, όπως η σημαία του Μαυροβουνίου, την σημαία της Σερβίας, τη σημαία της Ορθόδοξης Εκκλησίας η με την σημαία της Αυτόνομης Μοναστικής Πολιτείας Άθως η προέλευση αυτού του αετού προέρχεται από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και είναι συνδεδεμένη με την θρησκεία, την αυτοκρατορική οικογένεια, τα σύμβολα κ.α.. Πιστεύουμε πως η πληροφορία αυτή θα είναι χρήσιμη σε όλους, για το λόγο αυτό μην κάνετε και πολύ θόρυβο γύρω από αυτό», λέγεται στην ενημέρωση της διοίκησης της «Cavalera».
Η εταιρία αυτή έχει ιδρυθεί το ’90 από το πρώην ντράμερ των “Sepultura”, Igor
Graziano Cavalera.
Με πληροφορίες από το BalkanWeb
ετοίμασε ο Θ. ΜΠ
από: www.foniortodoksonkoritsas.com
borioipirotika.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της