Πρόσκληση - ενημέρωση προς τους οικιστές του Φλοίσβου.




Φίλοι οικιστές του Φλοίσβου

Σε λίγες μέρες τελειώνει και η φετινή ανασκαφική έρευνα στην Ρωμαϊκή Έπαυλη πλησίον του οικισμού μας που το κύριο βάρος έχει επωμισθεί η "Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας".
Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού -  Εκπολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού μας , φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορο στην εθελοντική αυτή προσπάθεια που γίνεται εκεί και έχει να κάνει με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε εκεί βοηθώντας με κάθε τρόπο.
Η ανάδειξη και αξιοποίηση του σπουδαίου αυτού ιστορικού μνημείου όπως όλοι καταλαβαίνεται κάποια στιγμή θα γίνει, θα επιδιώξουμε να είναι προς όφελος όλης της περιοχής, με τα διάφορα έργα υποδομών που θα γίνουν και θεωρούμε ότι θα πρέπει τα Δ.Σ. του Φλοίσβου να βρίσκονται κοντά στα κέντρα εκείνα που θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις με άποψη γνώμη και προτάσεις.
Σαν καλοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση στην πλατεία μας προκειμένου να τιμήσουμε όλους όσους βοήθησαν και στη φετινή ανασκαφή , να γίνει μια παρουσίαση από την υπεύθυνη  Αρχαιολόγο κ.Ζωή Ασλαματζίδου , μια ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο και να υποδεχθούμε τους επισκέπτες και επίσημους καλεσμένους στην πλατεία μας προσφέροντας τους ένα μεζέ και ένα ποτό.
Με τη βοήθεια και συμμετοχή όλων σας και αυτή η εκδήλωση ,  θα έχει σίγουρα μεγάλη επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της