ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ " PEOPLE TO PEOPLE"



Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «PEOPLE TO PEOPLE»
Καθημερινά, ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, υποδέχεται group μαθητών του εθελοντικού προγράμματος «People to People», οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες 
καλλωπισμού και καθαρισμού, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου (έως και 11/07/2013).
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επισκέπτονται το Δημαρχείο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, όπου τους υποδέχεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κακούρος. Μαθητές και καθηγητές έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις αλλά και να ενημερωθούν για την ιστορία, καθώς και για τη λειτουργία Οργάνων και Υπηρεσιών  του Δήμου.



Η επίσκεψη των μαθητών, ξεκίνησε από  την περιοχή των Πισσίων, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού (βάψιμο τοιχίων) με την αρωγή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, του κ. Ιωάννη Γκίκα αλλά και του κ. Ιωάννη Τσελώνη, ο οποίος προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στα παιδιά.
Σήμερα, οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν στον Σχίνο, όπου θα πραγματοποιηθεί επί του οδικού δικτύου, κοπή κλαριών, για τη διευκόλυνση της ορατότητας των οδηγών, με την αρωγή του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου, «Τα Γεράνεια».

Η τελετή λήξης του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου 2013 και ώρα12:00, στην πλατεία των Πισσίων, με πολιτιστικές εκδηλώσεις του Προμηθέα και του παιδικού τμήματος του Συνδέσμου Λουτρακιωτών - Περαχωριτών, «Ο Ίβυκος» καθώς και με την παρουσία του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών του Δήμου.
Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, θέλει να ευχαριστήσει θερμά, αφενός όλους στους συντελεστές του προγράμματος «People to People» και αφετέρου όσους εθελοντικά παρείχαν τις υπηρεσίες τους για την καλύτερη διεξαγωγή των εργασιών των μαθητών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη