2η συνάντηση εκπροσώπων φορέων για την πορεία των δημόσιων υπηρεσιών.

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη 2η συνάντηση των φορέων του δήμου μας την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου για τον συντονισμό ενεργειών προκειμένου να παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες στη θέση τους, προς όφελος των δημοτών.
Στη συνάντηση από τη Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης , ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης και ο Νίκος Λόης .
Ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να συζητηθεί το παραπάνω θέμα και να βγει κάποιο ψήφισμα που θα το συνυπογράψουν και όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς προκειμένου να διατρανώσουμε τη γενική αντίθεση στην υποβάθμιση της ζωής μας από την διαφαινόμενη κατάργηση δημόσιων υπηρεσιών στο Δήμο μας.
Να ενημερωθούν οι βουλευτές του Νομού μας καθώς και όλα τα κόμματα και να ζητηθεί να κατατεθεί ερώτηση στη βουλή .
Να αναλάβει πρωτοβουλία ο Δήμαρχος να έρθει σε επαφή με αρμόδιους κρατικούς παράγοντες προκειμένου να μεταφερθούν οι υπηρεσίας του ΙΚΑ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.
Οι εκπρόσωποι των φορέων δεσμεύτηκαν σε περίπτωση που οι παραπάνω ενέργειες δεν έχουν αποτέλεσμα ικανοποιητικό να ενημερώσουν τα μέλη τους και να τα κινητοποιήσουν όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Το Δ.Σ. του Φλοίσβου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και θα δώσει μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του Δήμου μας, τη μάχη όπου απαιτείται προκειμένου να μπει φρένο στην υποβάθμιση της ζωής μας.
Είμαστε σίγουροι ότι και οι οικιστές του Φλοίσβου θα στηρίξουν και θα ενισχύσουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια του Δήμου και των Φορέων, το χρωστούμε στους εαυτούς μας στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη