Αρχίζει το έργο.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οικιστές του Φλοίσβου ότι η ανάπτυξη ενός σύγχρονου δικτύου ύδρευσης στο Φλοίσβο,που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας αρχίζει σε λίγες μέρες.,
Οι προσπάθειες μας και αγώνας μας έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα τα προβλήματα μας καθώς και οι οικονομικές μας επιβαρύνσεις λόγω των συχνών αφανών διαρροών θα λάβουν τέλος οριστικά. Η ευθύνη διαρροών θα περιοριστεί στο σπίτι του κάθε ένα μας μόνο.
Είναι το μεγαλύτερο έργο δημόσιου χαρακτήρα που έγινε ποτέ στην περιοχή μας , με τις όλες τις μελέτες καλής κατασκευής και λειτουργίας από την ΔΕΥΑΛ-Π, με εξασφάλιση άδειας από την Αρχαιολογία και ότι άλλο απαιτεί ένα σύγχρονο νόμιμο έργο. 
Το έργο αυτό θα γίνει βάσει συγκεκριμένου και εγκεκριμένου σχεδίου το οποίο θα υπάρχει τόσο στην υπηρεσία ύδρευσης όσο και στο αρχείο του συλλόγου μας για κάθε μελλοντική ανάγκη.
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου μικτό κλιμάκιο από την ΔΕΥΑΛ-Π , την ανάδοχο εταιρεία και το Δ.Σ. του Φλοίσβου έκανε την τελικό επιτόπιο έλεγχο και καταμέτρηση προκειμένου το έργο να προχωρήσει άμεσα.
Η προχειρότητα και κακή κατασκευή του σημερινού δικτύου ύδρευσης και η απουσία κάθε σχεδιαγράμματος ,πιθανόν να μην  επιτρέψουν την παράλληλη λειτουργία παλιού και νέου δικτύου και να υπάρξουν προβλήματα διακοπών .
Το νέο δίκτυο θα πρέπει να ολοκληρωθεί να γίνει έλεγχος καλής κατασκευής με τη μέθοδο του πρεσσαρίσματος να καθαριστεί και μετά να παραδοθεί σε μας. Επομένως τμηματική κατασκευή αποκλείεται και θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση για κάποια ολιγοήμερα προβλήματα που θα παρουσιαστούν για ένα έργο τόσο μεγάλης σημασίας που θα αναβαθμίσει τον οικισμό μας.
Επίσης έχουμε εξασφαλίσει και την τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών στο νέο δίκτυο για την προστασία της περιοχής μας.
Υπεύθυνοι παρακολούθησης και ελέγχου του έργου είναι η ΔΕΥΑΛ-Π .
Βέβαιοι για την κατανόηση και συμπαράσταση σας , σας ευχαριστούμε.
Το Δ.Σ. του Φλοίσβου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη