Αρχίζει η επέκταση του δικτύου ύδρευσης στο Φλοίσβο

Μέσα στις επόμενες μέρες αρχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και επεκτάσεως του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό μας.
Οι προσπάθειες μας και ο αγώνας μας για την ανάπτυξη ενός συγχρόνου δικτύου ύδρευσης στο Φλοίσβο που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής σε λίγο διάστημα θα είναι γεγονός.
Είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ στον οικισμό μας, συνολικού κόστους πάνω από 35.000,00 ευρώ με πολύ μικρή δική μας συμμετοχή, 12.500,00 ευρώ μόνο και από αυτά τα μισά προκαταβολικά και τα άλλα σε δόσεις για τρία χρόνια.
Για το έργο αυτό ,που ίσως είναι και το μοναδικό που γίνεται στην περιοχή μας,έχουν προηγηθεί μελέτες , σχεδιαγράμματα και σχετική άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και όπως είναι φυσικό , όπως κάθε μεγάλο έργο υποδομής, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Φλοίσβου από τη μια και από την άλλη θα απαλλάξει όλους εμάς από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και έχουν να κάνουν με τον πρόχειρο και κακότεχνο τρόπο μεταφοράς του νερού στα σπίτια μας.
Όπως και άλλες φορές σας έχουμε τονίσει , το σημερινό προβληματικό δίκτυο θα αχρηστευθεί και τη θέση του θα καταλάβει το νέο , με σωληνώσεις τρίτης γενιάς που θα πληρεί όλα τα στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας.
Ο άναρχος και χωρίς κανένα σχεδιασμό τρόπος ανάπτυξης του σημερινού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό μας πιθανόν να προκαλέσει κάποια προβλήματα διακοπών κατά την εκτέλεση των εργασιών μιας και κανείς δεν γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται σήμερα οι σωληνώσεις μας.
Για το λόγω αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να δείξετε κατανόηση και υπομονή για τα προβλήματα που για λίγο είναι πιθανό να παρουσιαστούν και θα είναι πολύ μικρά εν σχέσει με το μεγάλο έργο που θα γίνει εδώ.
Καλό θα είναι όλοι να έχουμε φυλαγμένο κάποια ποσότητα νερού στο σπίτι μας για τις πρώτες ανάγκες.
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα όποια προβλήματα να αντιμετωπιστούν όσο πιο άμεσα γίνεται.
Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά οι οικιστές μας θα δείξουν πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης, διευκολύνοντας την κατασκευή του έργου.

Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της