Ενημέρωση για το δίκτυο ύδρευσης στο Φλοίσβο

Είναι σε όλους γνωστό τα προβλήματα που εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζει ο οικισμός μας λόγω της απουσίας συγχρόνου δικτύου ύδρευσης.


Αφουγκραζόμενο την αγωνία και τα παράπονα των οικιστών του Φλοίσβου, το τωρινό Δ.Σ. ,έθεσε από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, την λύση του προβλήματος αυτού σε προτεραιότητα.

Με πολλές προσπάθειες , με τη κατανόηση και στήριξη της  παρούσης Δημοτικής Αρχής και της Υπηρεσίας Ύδρευσης καταφέραμε να εντάξουμε την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης μας "κατά προτεραιότητα" στα έργα της ΔΕΥΑΛ-Π. και σε λίγες μέρες θα είναι πραγματικότητα.

Ίσως θα είναι και το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στην περιοχή μας, συνολικού κόστους 35.400,00 Ευρώ(μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).με πολύ μικρή δική μας συμμετοχή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή καταβάλλοντας το μικρό ποσόν της συμμετοχής των.

Το ποσόν που συγκεντρώσαμε κατατέθηκε ήδη στην ΔΕΥΑΛ-Π και αμέσως μετά τα Θεοφάνεια ονομαστική κατάσταση των οικιστών που θα συνδεθούν στο νέο δίκτυο δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και σε αυτούς που δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει τη συμμετοχή τους.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους λίγους οικιστές που δεν έχουν τακτοποιήσει τη συμμετοχή τους, να το κάνουν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2013, πριν ξεκινήσει το έργο προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ονομαστική κατάσταση.

Το Δ.Σ. έχει δείξει εμπράκτως με πολλές ενέργειες ότι στηρίζει τους συμπολίτες μας αυτούς που λόγω της κρίσης, σήμερα δοκιμάζονται περισσότερο.

Το ίδιο θα κάνει και στην περίπτωση που κάποιος οικιστής μας αδυνατεί να καλύψει το ποσόν της συμμετοχής του.

Αν κάποιος από τους ελάχιστους που δεν έχουν καταβάλλει ακόμα το παραπάνω ποσό,και πραγματικά αδυνατεί , μπορεί να ζητήσει την βοήθειά μας .

Το Δ.Σ. δεν θα φέρει καμιά ευθύνη γι αυτούς που δεν θα περιλαμβάνονται στην κατάσταση (Εξτρά οικονομική επιβάρυνση, μη σύνδεσής των στο νέο δίκτυο κλπ.

Όσο αφορά τις αιτήσεις για νέες συνδέσεις , των οικιστών μας που έχουν προβεί σε τακτοποίηση τώρα, το Δ.Σ. δεν φέρει καμιά ευθύνη αν αυτές απορριφθούν από την ΔΕΥΑΛ-Π.
Η ποσόν της συμμετοχής τους αφορά την επέκταση του δικτύου και έχει καταβληθεί στην υπηρεσία ύδρευσης και δεν επιστρέφεται. 

 Βέβαια αν κάπου μπορούμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας που θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα , θα το πράξουμε με τον καλύτερο τρόπο .

Είναι κατανοητό ότι μετά την λειτουργία του νέου σύγχρονου δικτύου ύδρευσης με σωληνώσεις και εξαρτήματα τρίτης γενιάς , το παλιό θα καταστραφεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη