Πρόσκληση - Ενημέρωση


Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Φλοίσβου απευθύνει πρόσκληση προς όλα τα μέλη του να παραβρεθούν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 11 π.μ. στην Κοπή της Πίτας στην Πλατεία του Οικισμού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το έργο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης αρχίζει αμέσως μετά  τον εορτασμό των Φώτων.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να παραβρεθούν στην παραπάνω  εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν για κάποια απλά  πράγματα που θα πρέπει να γίνουν  για να αποφύγουμε λάθη και προβλήματα.



Το Δ.Σ. που εδώ και δυο χρόνια καταβάλει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου ο οικισμός μας να αποκτήσει ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης απαλλαγμένο από προβλήματα,που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, ζητά για μια ακόμη φορά τη συνεργασία όλων προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Όποιος δεν μπορέσει να παραβρεθεί στην ενημέρωση θα πρέπει να ενημερώσει κάποιο γείτονά του για το σημείο εισόδου της παροχής νερού στην οικία του και για το που βρίσκεται σήμερα ο μετρητής του.

 Σε αντίθετη περίπτωση το Δ.Σ. δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν λάθη , εξτρά οικονομική επιβάρυνση και ότι άλλο προκύψει.

Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη