"Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δημοτική Τράπεζα Ρούχων"

Προς όλους τους Οικιστές του Φλοίσβου.

Το Δ.Σ. του Φλοίσβου θα ήθελε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσει για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση της 18ης Αυγούστου και τη συμβολή σας στην ανεπανάληπτη επιτυχία αυτής.
Εισπράξαμε τα θερμά συγχαρητήρια από όλους και για μια ακόμα φορά ο Φλοίσβος απέδειξε ότι και σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές μπορεί να κάνει τη διαφορά,διοργανώνοντας μια τέτοια εκδήλωση.

Μετά το ευχάριστο αυτό διάλειμμα που τόσο όλοι είχαμε ανάγκη, υπάρχει δυστυχώς και η σκληρή πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε.
Εδώ και λίγες μέρες στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής ο Δήμος μας σε συνεργασία με εμάς (πολίτες-καταστήματα-βιοτεχνίες) αποφάσισε να λειτουργήσει "Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δημοτική τράπεζα ρούχων" Τα τρόφιμα και τα ρούχα που θα συλλέγονται θα διατίθενται σε οικογένειες του Δήμου μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Ζητούμε από όλους τους οικιστές και φίλους του Φλοίσβου να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια επιδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ή ενδύματα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση (καθαρά) να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ.( 6944103366 - Μεταξάς Κώστας).
Θα συγκεντρωθούν όλα στο Γραφείο του Συλλόγου μας και θα προωθηθούν στον προορισμό τους.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 23-31 Αυγούστου στο Δήμο μας πραγματοποιούνται διάφορες πολύ καλές πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο που αξίζουν να τις παρακολουθήσουμε όλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου.

.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της