Αρχίζει η καμπάνια του κινήματος «Προτιμώ Ελληνικά»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2012 20:37
Web-Only
Με το μήνυμα «Προτιμώ Ελληνικά» - που είναι και το όνομα της ιστοσελίδας του (www.protimoellinika.gr) - αρχίζει την Πέμπτη την καμπάνια του το «Κίνημα Πολιτών - Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» ζητώντας και την συμπαράσταση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Η ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, ιστοσελίδες, social media ) θα γίνει την Πέμπτη  και ώρα 11πμ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας-ΒΕΑ (Ακαδημίας 18) με θέμα «Η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί σήμερα εθνικό καθήκον».

«Ο αγώνας αυτός, τον οποίο διεξάγει το ΚΙΝΗΜΑ, επιβάλλεται σήμερα που η χώρα μας δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη, εντατικοποιηθεί και αγκαλιαστεί από όλους τους Έλληνες» αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση.

Στην συνάντηση θα μιλήσουν ο πρόεδρος Δημ. Μπέης, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, ο γεν. γραμματέας Κώστας Μουντζούρης, kαθηγητής, πρ. Πρύτανης ΕΜΠ, ο α’ αντιπρόεδρος Νίκος Σκουλάς, πρ. υπουργός Τουρισμού και ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Καββαθάς, αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης. Εχουν προσκληθεί και κατ' αρχήν δεχθεί την πρόσκληση να παρέμβουν η ηγεσιες της ΓΕΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΚΕΔΕ, των Επιμελητηρίων κ.α. φορέων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη