Συνάντηση στο Δημαρχείο



Πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Φεβρουαρίου  συνάντηση Εξωραϊστικών Συλλόγων του Λουτρακίου με το Δήμαρχο κ.Κ.Λογοθέτη και τους Αντιδημάρχους κ.Θ.Μουζάκη και Γ.Δέδε στο Δημαρχείο .
Η συνάντηση αυτή είχε αποφασιστεί στην συγκέντρωση των Συλλόγων στο Φλοίσβο στις 12 Φεβρουαρίου.
Έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος , την αντιμετώπιση της παράνομης υλοτομίας που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις , την καθαριότητα και την καλύτερη οργάνωση των οικισμών κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο . 
Η οργάνωση και επέκταση του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς σε όλους τους οικισμούς , η βελτίωση του οδικού δικτύου , του δημοτικού φωτισμού ,της ύδρευσης και η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού όπου είναι δυνατόν.
Η πολύ καλή αυτή προσπάθεια της συνεργασίας μεταξύ των οικισμών και του Δήμου που εγκαινιάστηκε σήμερα θα συνεχιστεί προς όφελος όλων .
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν οι Εξωραϊστικοί Σύλλογοι του Φλοίσβου , του Αγ.Κωνσταντίνου , της Κατουνίστρας και το Μπαλκόνι του Κορινθιακού.
Αποφασίστηκε να γίνει μεγάλη εκστρατεία από εθελοντές των Συλλόγων και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου για τον καθαρισμό της ευρύτερης περιοχής των οικισμών πριν το Πάσχα .
l
Για μια ακόμα φορά καλούμε και τους υπόλοιπους Εξωραϊστικούς Συλλόγους να στηρίξουν και πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια , κανένας οικισμός μόνος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη