Η κοπή της πίτας αφιερωμένη στην Προσφορά και τον Εθελοντισμό

Το Δ.Σ. πάντα προσπαθεί μέσα από κάθε εκδήλωση να περάσει ένα μήνυμα.
Φέτος αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας στον εθελοντισμό και την προσφορά, στοιχεία που είναι απαραίτητα σήμερα όσο ποτέ, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε διατηρώντας την κοινωνική συνοχή.
Τόσο ο εθελοντισμός όσο και η κοινωνική προσφορά στον οικισμό μας, κατείχαν σημαντική θέση,όλη τη χρονιά που πέρασε και αυτό δεν θα περάσει χωρίς ένα σχολιασμό και ένα ευχαριστώ από το Δ.Σ. προς όλους τους οικιστές εκείνους που με τη συμμετοχή τους στήριξαν τις αποφάσεις του.
Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας, της Παναγίας Γιάτρισσας.
Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώληση του συλλεκτικού χειροποίητου ημερολογίου θα διατεθεί στην αγορά τροφίμων για τα συσσίτια της εκκλησίας μας.
Με τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά, όλοι οι οικιστές και φίλοι του Φλοίσβου θα στηρίξετε την προσπάθειά μας, σας ευχαριστούμε.
Σας καλούμε όλους το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στην κοπή της πίτας μας, που θα έχουμε τη χαρά να ευλογήσει ο πατήρ Νικόλαος από την Παναγία Γιάτρισσα, στην πλατεία του Φλοίσβου.
Ότι καλύτερο για όλους για τη νέα χρονιά που έρχεται, χρόνια πολλά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου - Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη