Απόφαση του Φλοίσβου



To Δ.Σ. του Φλοίσβου και οι οικιστές που συμμετείχαν στη συνάντηση των Συλλόγων στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στις 04-11-2011 σκοπό είχαν την στήριξη   μιας προσπάθειας συλλογικής που  σκοπό θα έχει τη γενική αναβάθμιση των οικισμών τη συμμετοχή των στα κέντρα λήψης αποφάσεων, την ευαισθησιοποίηση των σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος,   κοινωνικής προσφοράς, πολιτισμού και εθελοντισμού και  σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλαμε ο οικισμός μας να προσχωρήσει στην υπάρχουσα ομοσπονδία παρά μόνο τη χρησιμοποίηση του υπάρχοντος καταστατικού της για οικονομία χρόνου.

Διαπιστώνοντας ότι, παρ όλη την προσπάθειά μας, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά μορφή συνεργασίας, με αυτή την "Ομοσπονδία" , αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε χωρίς αυτήν.

Δεν μας εκφράζει ούτε το ύφος ούτε το πνεύμα της και αυτός είναι ο λόγος που οι Σύλλογοι   αρνήθηκαν να παραστούν στην συνάντηση  .


Εμείς αναζητάμε κάτι φρέσκο , νέο και δημιουργικό που δεν θα απαιτεί μόνο αλλά θα μπορεί και να προσφέρει.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και εντός των ημερών θα αναρτηθεί χάρτης των περιοχών που οι οικισμοί των έχουν δικαίωμα συμμετοχής σ' αυτήν.

ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ

Το Δ.Σ. του Φλοίσβου





Σαν υστερόγραφο, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Δήμαρχο κ.Κ.Λογοθέτη και τον Πρόεδρο του Προμηθέα κ.Ν.Λόη για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όσους διέθεσαν το χρόνο τους σε αυτή τη συνάντηση, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γ.Κακαβά που εκπροσώπησε το Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο κ.Θ.Μουζάκη,τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ.Γ. Μπάκο τον αντιπρόεδρο Α.Μαρίνη, τον πρώην Δήμαρχο κ.Γ.Γκιώνη τη Δημοτική Σύμβουλο κ.Μ.Πρωτοπαπά και τέλος το Perahora gr, που πάντα βρίσκεται κοντά μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της