Ευχαριστήριο

Με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου του 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Φλοίσβου-Λουτρακίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην μεγάλη προσπάθεια πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής του οικισμού μας που ξεκίνησε τον περασμένο Mάιο με ενημερώσεις,σεμινάρια, ασκήσεις, αποψιλώσεις, καθαρισμούς, δημιουργία αντιπυρικών ζωνών και ανάπτυξη πυροσβεστικών μέσων στον οικισμό μας :
To Δήμαρχο κ.Κ.Λογοθέτη, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Θ.Μουζάκη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ.Γ. Μπάκο, τους Διοικητές των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Κορίνθου κ.Καρατζιά και Περαχώρας κ.Γεροβασίλη, τον πυραγό Κ.Γιοβά για την πολύ καλή ενημέρωση, καθώς και τον Σύλλογο Δασοπροστασίας Λουτρακίου για τη τεχνική βοήθεια.
Επίσης το Sportcamp για την άριστη συνεργασία για τον καθαρισμό του δάσους και τις εθελοντικές ομάδες πυρασφάλειας του Φλοίσβου που ήταν σε εγρήγορση όλο το καλοκαίρι.
Όλους τους οικιστές μας που πρόσφεραν εθελοντική και οικονομική βοήθεια για το σκοπό αυτό.
Τα παιδιά του αείμνηστου Παναγιώτη Διαμάντη , Ηρώ και Θόδωρα που πρόσφεραν το πυροσβεστικό όχημα.
Ευχόμαστε σε όλους "Καλό Χειμώνα" προσθέτοντας ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν σταματά με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.
Το δάσος δεν κινδυνεύει μόνο από τη φωτιά,κινδυνεύει και από την παράνομη υλοτομία , από την μεθοδευμένη και συστηματική μετατροπή του σε βοσκότοπο,σκουπιδότοπο και καλλιεργήσιμη έκταση.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος με όλες μας τις δυνάμεις και θα σταθούμε εμπόδιο σε όσους επιβουλεύονται την καταστροφή του, συνεργαζόμενοι με όλους τους Εξωραϊστικούς Συλλόγους του Λουτρακίου ώστε η προσπάθεια αυτή να επεκταθεί και να φθάσει και στην τελευταία γωνιά του Δήμου μας.  


Κώστας Μεταξάς 
Πρόεδρος του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη