Καθαρισμός του δάσους από το Φλοίσβο και Sportcamp

 
Ο Δήμαρχος κ.Κ.Λογοθέτης και ο Αντιδήμαρχος Θ.Μουζάκης με ομάδα εθελοντών.
 
Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε καθαρισμός μεγάλου τμήματος της δασικής έκτασης πλησίον του οικισμού και του Sportcamp.
Στον καθαρισμό συμμετείχαν  πολλοί εθελοντές από το Φλοίσβο και ομάδα σαράντα παιδιών από την Αμερική που διέθεσε το Sportcamp με το οποίο οι σχέσεις έχουν μπει σε άλλο επίπεδο αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης.. .
H ενέργεια αυτή ήταν η πρώτη που έγινε σε συνεργασία του Φλοίσβου με το Sportcamp και αποφασίσθηκε οι ενέργειες αυτές να συνεχιστούν για την αναβάθμιση και προβολή της περιοχής μας.
Παρ'όλο που ο χρόνος προετοιμασίας ήταν πολύ μικρός η πρωτοβουλία αυτή είχε μεγάλη απήχηση και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά του οικιστές του Φλοίσβου μικρούς και μεγάλους,την αμερικανική ομάδα εθελοντών που έλαβαν μέρος στον καθαρισμό καθώς τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και φρόντισαν να απομακρυνθούν άμεσα οι πολλές σακούλες που συγκεντρώθηκαν
Πρωτοβουλίες σαν αυτή της Κυριακής,έχουν κάνει την περιοχή μας να ξεχωρίζει,δείχνουν την ποιότητα της πλειοψηφίας των οικιστών του Φλοίσβου,δείχνουν την ευαισθησία τους στο περιβάλλον .
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι μειοψηφία των μελών μας που δεν ανταποκρίθηκε σε μια τόσο σοβαρή εκδήλωση ,θα πρέπει να είχε πολύ σοβαρούς λόγους.
Το Perahora gr κάλυψε και αυτή την ενέργειά μας και για μια ακόμα φορά ο Φλοίσβος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και τοπικού τύπου ,εισπράττοντας επαινετικά σχόλια.
Είμαστε σίγουροι ότι στην επόμενη εκδήλωση δεν θα λείψει κανείς από το Φλοίσβο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη