Προσφορά δώρων - Διαφήμηση επιχειρήσεων

Ο Εξ/κός - Εκπ/κός σύλλογος του Φλοίσβου - Λουτρακίου κλείνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης στο Λουτράκι και όχι μόνο.
Προστατεύουμε και φροντίζουμε το περιβάλλον με οργανωμένες δράσεις,συμμετέχοντας ενεργά τόσο στη "Δράση Πολιτών"του Δήμου μας όσο και στο Σύλλογο Δασοπροστασίας.
Την δύσκολη αυτή περίοδο όπου το επίσημο κράτος είναι απών, η προσφορά και ο εθελοντισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή.
Μέσα από το ηλεκτρονικό κανάλι που έχουμε δημιουργήσει,συνεργαζόμενοι με όλα τα blogs της Κορινθίας,ενημερώνουμε και κινητοποιούμε τον κόσμο προς τον σκοπό αυτό.
Γιορτάζοντας την επέτειο αυτή θα πραγματοποιηθούν στο Φλοίσβο μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με αποκορύφωμα τη μουσικοχορευτική βραδιά του Σαββάτου 20 Αυγούστου αντιστεκόμενοι στη μιζέρια που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για την πυροπροστασία της περιοχής,με την τοποθέτηση και άλλων δεξαμενών νερού,προμήθεια και άλλων πυροσβεστικών αντλιών και ενίσχυση του συλλόγου δασοπροστασίας.
Είναι σε όλους γνωστό η προσφορά του συλλόγου αυτού,που τόσο με τις συνεχείς περιπολίες του όσο και με τις άμεσες επεμβάσεις του προστατεύει το περιβάλλον τη ζωή μας και την περιουσία μας
Ζητούμε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας προσφέροντας κάποια προϊόντα της επιχείρησής σας για την λαχειοφόρο μας.
Εμείς θα ανταποδώσουμε την προσφορά σας αυτή προβάλλοντας την επιχείρησή σας τόσο από το δικό μας blog όσα και από τα υπόλοιπα της Κορινθίας καθώς και τον τοπικό τύπο.
Καθημερινή ενημέρωση από το floisvos-loutraki.blogspot.com
Βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας και αυτή τη φορά σας ευχαριστούμε.
Ο πρόεδρος του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς..

από την εκδήλωση της 22ας  Μαΐου







Η ομάδα επί το έργον


Αγώνας για τον καθαρισμό της Ρωμαϊκής Έπαυλης





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της