ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΤΣΗ (Δεξαμενής)



ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΤΣΗ (Δεξαμενής)

Η εθελοντική ομάδα «Δράση Πολιτών» Λουτρακίου – Περαχώρας, προσκαλεί εθελοντές, δημότες και κατοίκους της περιοχής σε εθελοντική δράση καθαρισμού του Πάρκου Μάτση (πάρκο δεξαμενής) Λουτρακίου, την Κυριακή 26 Ιουνίου ώρα 10.00 – 12.00.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 9.45 στον χώρο του θεάτρου «Παντελής Ζερβός», όπου το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας του Δήμου θα προμηθεύσει τους εθελοντές με γάντια, σακούλες και υποστηρικτικά υλικά για τον καθαρισμό του πάρκου. Την εθελοντική δράση θα υποστηρίξουν και δημοτικοί υπάλληλοι με οχήματα αποκομιδής και μεταφοράς.

Κατά την διάρκεια της εθελοντικής δράσης καθαρισμού, θα δοθεί ψήφισμα από την «Δράση Πολιτών» προς τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων για την άμεση καταστροφή και αξιοποίηση του ή για την επισκευή και σφράγισμα του εγκαταλελειμμένου κτίσματου το οποίο αποτελεί χώρο φιλοξενίας ναρκομανών και πηγή κινδύνου για τους επισκέπτες και ειδικά για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας ή με τα μέλη του συμβουλίου συντονισμού της «Δράσης Πολιτών» ή στο email: DrasiPoliton@gmail.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη